2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عشوه بیا براش اگه اونم عشوه اومد مثبته اگه اخم کرد منفیه

نه من به رو میارم نه اون من اصلا عشوه ای نیستم اونم به رو نمیاره منم نمیدونم دوسم داره یا نه که دارم میمیرم

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.

عزیزم من کاملا درکت میکنم فوق العاده حس بدیه ولی سعی نکن خیلی برای رسیدن بهش من خیلی تلاش کردم الان فک میکنه من محتاجشم همه چیز خراب شد امشب 😢😢😢

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂

عزيزم از عشق نه خجالت بكش نه بترس ..

حستو باهاش در ميون بزار  و خودتو راحت كن اگه نخواست بدون لياقت عشقتو نداشته و بيخيالش شو 

اينجوري راحت ميشي و از بلاتكليفي در مياي

نه من به رو میارم نه اون من اصلا عشوه ای نیستم اونم به رو نمیاره منم نمیدونم دوسم داره یا نه که دارم ...

بلید پیش قدم بشی دیگه

هم اسم این دختره تو سریال پدر هم هستی😅یه ذره پیش قدم شو... معلوم میشه. یا مستقیم ازش بپرس حالا از طرف پیام یا هر چی

به جای درگیری و نزاع بهتره بزنیم بریم فضا

عزيزم از عشق نه خجالت بكش نه بترس .. حستو باهاش در ميون بزار  و خودتو راحت كن اگه نخواست بدون ...

خیلیا هم به من اینو گفتن من اعتراف نکردم الان احساس میکنه من محتاجشم اگه میگفتم که دیگه 😢

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂
 عزیزم من کاملا درکت میکنم فوق العاده حس بدیه ولی سعی نکن خیلی برای رسیدن بهش من خیلی تلاش کردم ...

میدونی من خیلی تو دارم اصلا به رو نمیارم از درون خودمو مبخورم به خدا اسمش میاد قلبم میاد تو دهنم اصلام به روش نمیارم حالا از غرور از جواب رد شنیدن از خجالت هرچی خیلی دوسش دارم میترسم از دستم بره ولی نمیدونم اون متعلق به منه یا ته اون منو دوس داره اصلا 

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.

اسی جون خودت رومشتاق حرف زدن باهاش نشون نده اصلاجوری رفتارکن که انگارنیست .مردهادنبال دست نیافتنی هان.

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤