mohi23a مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1432 عنوان باردارم کمک 101 بازدید | 13 پست روی شکمم خم شدم احساس درد کردم تو شکمم الان خوبم یعنی نی نی م خوبه ؟؟احتیاج به دلداری دارم 😭😭 1397/06/02 | 00:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حس_خوب_زندگی عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1231 نگران نباش نی نی خوبه...فقط چون رحم داره بزرگ میشه و کلا الان داخل شکم داغونه بخاطر تغییرات درد اون بوده.وگر نه نی نی جاش خیلی خیلی محکمتر از این حرفاس میشه برای سالم بدنیا اومدن نی نیم،یدونه صلوات مهمونم کنید.
mohi23a مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1432 نگران نباش نی نی خوبه...فقط چون رحم داره بزرگ میشه و کلا الان داخل شکم داغونه بخاطر تغییرات درد اون ... اخه احساس میکنم خم شدم با پام به شکمم فشار اومد بخاطر اون ترسیدم
حس_خوب_زندگی عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1231 اخه احساس میکنم خم شدم با پام به شکمم فشار اومد بخاطر اون ترسیدم نه عزیزم نگران نباش...منم خیلی اونطوری شدم...ولی نی نی سالمه الحمدالله...خیالت تخت هیچی نمیشه میشه برای سالم بدنیا اومدن نی نیم،یدونه صلوات مهمونم کنید.
mohi23a مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1432 نه عزیزم نگران نباش...منم خیلی اونطوری شدم...ولی نی نی سالمه الحمدالله...خیالت تخت هیچی نمیشه ممنونم گلم خیالم راحت شد خیلی ترسیدم خیلی مراقبم اخه ی سقط داشتم قبلا چشمم میترسع لطف بزرگی کردی از نگرانی دراومدمشما جنسیت نی نی تون مشخص شده؟
حس_خوب_زندگی عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1231 ممنونم گلم خیالم راحت شد خیلی ترسیدم خیلی مراقبم اخه ی سقط داشتم قبلا چشمم میترسع لطف بزرگی کر ... فدات بشم عزیزم...اره نگران نباش.توکل کن بخدا ان شاالله که سالم و سلامت بغلش میکنی.نه عزیزم تو سونو ان تی که مشخص نشد...برا شما مشخص شده؟ میشه برای سالم بدنیا اومدن نی نیم،یدونه صلوات مهمونم کنید.
kamlya عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 4739 اخه احساس میکنم خم شدم با پام به شکمم فشار اومد بخاطر اون ترسیدم عزیزم تمام این استرسا طبیعیه و الکی منکه خدای استرس بودم مثل شما کوچکترین درد همش فکرو خیالو استرس .توکل بخدا کن اگه بخدا که بمونه هی چی جلودارش نیس . خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
mohi23a مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1432 فدات بشم عزیزم...اره نگران نباش.توکل کن بخدا ان شاالله که سالم و سلامت بغلش میکنی. نه عزیزم تو سونو ... نه مشخص نشد واسه منم جوابشو ببرم دکتر نشون بدم اخر هفته بعد اگه دکتر بگه میرم واسه جنسیت سونو
mohi23a مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1432 عزیزم تمام این استرسا طبیعیه و الکی منکه خدای استرس بودم مثل شما کوچکترین درد همش فکرو خیالو استرس . ... ممنونم عزیزم سپاس توکل بخدا
حس_خوب_زندگی عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1231 نه مشخص نشد واسه منم جوابشو ببرم دکتر نشون بدم اخر هفته بعد اگه دکتر بگه میرم واسه جنسیت سونو ان شاالله هر چی که مصلحتتونه و دلتون میخواد براتون اتفاق بی افته عزیزم. میشه برای سالم بدنیا اومدن نی نیم،یدونه صلوات مهمونم کنید.
mohi23a مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1432 ممنونم گلم خیالم راحت شد خیلی ترسیدم خیلی مراقبم اخه ی سقط داشتم قبلا چشمم میترسع لطف بزرگی کر ... امروز یکی از خانمای فامیل ازم پرسید بچت مشخص شده چیه گفتم نه گفت ته چشمات میگه پسره ۳ماه که مشخص میشه چیه یجوری گفت انگار که میدونم پسره و نمیخوام بگم
mohi23a مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1432 ان شاالله هر چی که مصلحتتونه و دلتون میخواد براتون اتفاق بی افته عزیزم. فقط دلم میخواد سالم و صالح باشه هرچی که باشه دخور پسرش فرق نداره رو چشمم میزارم هدیه خدارو
nastia عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 1111 فقط دلم میخواد سالم و صالح باشه هرچی که باشه دخور پسرش فرق نداره رو چشمم میزارم هدیه خدارو مرحبا