2777
2789
عنوان

چرا؟؟؟

77 بازدید | 4 پست

من قبلا ازدواج کردم و به دلیل خیانت شوهرم جدا شدم البته خیلی تحمل کردم اما درست نشد فرصتم دادم ۷سال موندم اما نشد جدا شدم.البته از دست دادن بکارتم وحشیانه و به اجبار تو دوران عقدم صورت گرفت و چون نزدیکی دردناک داشتم همیشه از رابطه فراری بودم اما هیچ وقت بروز نمیدادم.خواستم باردار بشم شاید بهتر بشه اما هر چی اقدام کردم باردار نشدم و اونا گفتن نازاست و اختلاف شروع شد و چون هم خیانت میکرد هم خودش اذیتم میکرد جدا شدم.الان دوباره ازدواج کردم اصلا میل جنسی ندارم.البته باردار شدم بعد یک ماه و بچمو سقط کردم چون آمادگیشو نداشتم.الان چهار ماهه رابطه ای با شوهرم نداشتم اما اصلا برام مهم نیست البته مهن هستا اما حس خاصی ندارم.مریضم یعنی من که حسی ندارم یا تمایلی؟

خدایا فقط خودت هوامو داشته باش

باید تحت نظر دکتر باشید کمکتون میکنه.خوب میشید.بخاطر ناخودآگاه ذهنتون در مورد رابطه است.اولین رالطه تاثیر خیلی مهمی روی مغز داره

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
باید تحت نظر دکتر باشید کمکتون میکنه.خوب میشید.بخاطر ناخودآگاه ذهنتون در مورد رابطه است.اولین رالطه ...

خودمم ناراحتم از این موضوع.چون گناهی نداره این شوهرم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودمم ناراحتم از این موضوع.چون گناهی نداره این شوهرم.

میدونم عزیزم اون هرچقدرم خوب باشه طول میکشه تا ازذهنت پاک بشه.فقط برو مشاوره تا کمکت کنه.زمان حلال همه چیزه

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
میدونم عزیزم اون هرچقدرم خوب باشه طول میکشه تا ازذهنت پاک بشه.فقط برو مشاوره تا کمکت کنه.زمان حلال ه ...

مرسی عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز