2777
2789
عنوان

داروی افسردگی

169 بازدید | 11 پست

سلام من بخاطرمشکلاتی که داشتم افسردگی گرفتم و احساس خوبی نداشتم دکترروانپرشک برام قرص فلوکسیتین نوشت۳ماه خوردم حالم خیلی خوب بودولی چون قراره برم سرکارمیترسم فلوکستین باعث شه حواس پرت شم وروکارم تاثیربذاره یااینکه بهش اعتیادپیداکنم واقعانمیدونم ادامه بدم یانه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارین دراختیارم بذارین شماتاحالامصرف کردین یادیدین کسی روکه قرص فلوکستین مصرف کنه میترسم ادامه بدم مصرفشووتااخرعمرم مجبورباشم ادامه بدم اخه الان جوونم حیفه اگه اعتیادپیداکنم

اتفاقایه مدته قطعش کردم حالم بدتراززمانی شده که قرص مصرف نمیکردم بخاطرهمین دوباره توفکرشم میگم برم دکتردوباره اخه شوهرم میگه الکی خودتووابسته فرص نکن ولی شوهرم که ازدرون من خبرنداره 

بچه ها سلام.

من دانشج.ی فوق لیسانس روانشناسی هستم. پایان نامم درباره سنجش کیفیت زندگی توی افسردگی هستش. برای این کار یه پرسشنامه طراحی شده که شدت بیماری و تاثیرش روی کیفیت زندگی رو اندازه گیری می کنه. این پرسشنامه نیاز به اطلاعات هویتی نداره.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkESpUaOe7FpKaR2NUvDxZEvZlzoE3TZmPYnhI8lfW-60nOA/viewform?usp=pp_url

این لینک پرسشنامست.

ممنون میشم کسایی که افسردگی دارن پرکنن و اگه سوالی هم داشتین ازم بپرسین.