2777
2789
عنوان

بعد از طلاق

818 بازدید | 27 پست

شوهرم خیلی مشکلات داره شاید اخرین راهم که بهش رسیدم طلاقه چون هر کار کردم نشد اما هنوز امیدی هست شاید!!!خونه از خودم دارم کار میکنم حقوقم کمه پدر مادرم کمک مالی میکنن و یه دختر 7 ماهه دارم فامیلامون حرف درآرن و از غم ما شاد میشن اما خانواده همسرم حق و به من دادن و گفتن تا ابد پشت منن از هر لحاظ از بعد طلاق میترسم از حرف مردم ادم زود رنجیم تحمل متلکاشونو ندارم اما زندگی هم تا الان روی خوششو نشونم نداده بعد طلاق  زندگی جطوره  نمیخامم دیگه به ازدواج فک کنم بعد طلاق سخته از تجربیاتتون بگین.از خوبی ها و بدی های طلاق از لحاظ عاطفی مالی.اجتماعی.هنوز همسرمو دوست دارم اما اصلاح بشو نیست.شدم یه زن افسرده.

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اواخرماه میخام اقدام کنم

حال وروز روحیم خوب نیس

ولی شوهرم نرمال نمیشه

دیگه بریدم هرراهی رفتم نشد

خوشبحالت بازخونه وکارداری

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

اجی من این هفته طلاق میگیرم تو تاپیکامو بخون مشکلاتمو نوشتم خیلی ادیت شدم توعقد دارم جدامیشم.خدامون ...

انشاله بهترین ها نصیبت بشه

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
رو حرف خانواده همسرت حساب نکن الان میگن  بعد جواب سلامتم نمیدن، خودت تلاش کن فقط

من کاری با اونا ندارم ازشونم چیزی نمیخام اصلا این حرف اوناست

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
خب شاید واقعا اخراج میشه شاید دلش نمیخواد ولی میشه

اخه مگه میشه هر جا کار کنه اخراج شه تا الان شاید 50 تا شغل عوض کرده همین امسال تا الان 3 بار.مشکل از خودشه

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔