2777
2789
عنوان

سقط جنین

322 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من هفته پیش اینجا نوشتم قلب بچه م تو هفته دوازدهم ایستاده دوباره سونوگرافی کردم واقعا مرده😢برا سقط جنین طبیعی چیکار بکنم زودتر و دردش کمتره یا اگر قرص خوبی میشناسین معرفی کنین مرسی

تعداد رای : 0
نظرسنجی
😢
0
0%
؟
0
0%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من که ۱۹هفته بود با قرص و زعفران این جور چیزا سقط نشد رفتم بیمارستان و اتاق زایمان. انشاالله سالم و سلامت باشی خدا کمکت کنه

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
چقد بد، ناراحت شدم. علائمی هم داشتید ک متوجه بشین؟

نه هیچی هفته پیش رفتم غربالگری گفتن دوهفته س قلب بچه م وایستاده منم هنوز حالت تهوع دارم و اصلا هیچ خونریزی هم ندارم امیدوار بودم اشتباه کرده باشن ولی امروز باز گفتن مرده یعنی سه هفته س من کوچکترین لکه بینی هم ندارم

مال من که ۱۹هفته بود با قرص و زعفران این جور چیزا سقط نشد رفتم بیمارستان و اتاق زایمان. انشاالله سال ...

من بارداری قبلیم هم حاملگی پوچ بود تو همون هفته سیزدهم با قرص سقط کردم ولی قرص یادم نیس چی بود ولی مردم و زنده شدم از درد زایمان بدتر بود

در هر صورت بیمارستان بری خیلی بهتره تا سر خود دارو بخوری

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
مال من که ۱۹هفته بود با قرص و زعفران این جور چیزا سقط نشد رفتم بیمارستان و اتاق زایمان. انشاالله سال ...

شما چرا؟؟؟

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
نه هیچی هفته پیش رفتم غربالگری گفتن دوهفته س قلب بچه م وایستاده منم هنوز حالت تهوع دارم و اصلا هیچ خ ...

وای خدا چرا اینجوری میشه اخه؟😢

برا همینه ک منم همیشه استرس دارما. همش میگم نکنه قلبش دیگه نزنه و رشدش متوقف شده باشه، اخه علائم نداشته باشه چجور باید فهمید و چیکار باید کرد. هفته دیگه انومالی دارم، دل تو دلم نیس زودتر برم ببینم چخبره.

انشالله ایندفه مثه دفه پیشتون درد نکشین و ی بارداری بیخطر بزودی برات اتفاق بیفته.

کنار تو درگیر آرامشم . . .
شما چرا؟؟؟

علتش نامشخص بود یه هفته بعد آنومالی مرده، بود هیچ علایمی نداشتم یه مقدار دست و پام ورم کرده بود