2777
2789

دختر عموم‌ استفاده میکنه واسه پسرش راضیه

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون تعداد بالا میخوام بخرم واسه چندماه گفتم بد باشه نمیتونم کاریش کنم بعدا

اول یه مدت استفاده کن بسته کوچیک‌بگیر بعد تعداد بالا بگیر

ریسکه اینطوری

چند وقتشه نی نی

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

بد نیست خوبه منم استفاده کردم واسه پسرم چرا بارلی نمیگیری

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️
[QUOTE=67331254]دختر عموم‌ استفاده میکنه واسه پسرش  در حد مولفیکسه؟

من برای دختر استفاده میکردم.۴۲ تایی میگرفتم ۲۵ تومن.تو یک هفته قیمتش شد۳۷ تومن.منم مولفیکس گرفتم.جذبش خوبه.ولی وقتی پر بشه اویزون میشه.مثل مولفیکس نیست که تغییر شکل نده.من سایز ۴ رو میگرفتم

😍😍😍😍😍😘😘😘

اگر بچه ات بزرگه و راه میره خوب نیست چون نوار کشسان نداره بچه ای که راه میره اذیت میشه. من یه بسته واسه پسرم گرفتم فقط شب میبستم که نخواد فعالیت کنه.

مای بی بی از همه بهتر هست.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
اگر بچه ات بزرگه و راه میره خوب نیست چون نوار کشسان نداره بچه ای که راه میره اذیت میشه. من یه بسته و ...

مای بی بی یبار واسه پسرم ۵ سال پیش خریده بودم مشما بود انگار اصلا خوب نبود

الان خوبه؟

الان ی بسته بارلی و مرسی خریدم امتحان کنم