2777
2789
عنوان

تکون خورد نینیم😍😍😍😍

1257 بازدید | 22 پست

دکترم بهم گفت هفته ۱۸ تا ۲۰ اولین تکونشو میخوره ولی من تو هفته ۱۵ حس کردم تکونشو اونم دو بار😍رفتم کف اشپزخونه رو دستمال کشیدم لباسام کثیف شد رفتم حموم تو حموم فشارم افتاد مامانمو صدا کردم اوردم بیرون شوهرم شربت یخ داد بهم دراز کشیدم دیدم یه چیزی تو دلم تکون خورد ببخشید فک کردم نفخه بعد پنج دقیقه دوباره تکون خورد نفخ نبود نینیم بود😍😍😍❤️❤️خیلی حس خوبی بود شوهرم نیم ساعت نشسته بود دستشو گذاشته بود رو شکمم که اونم حس کنه بچه تکون نخورد بعدم اونقدی نبود که با دست بخواد بفهمه ولی خیلی خوشحال شد😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا این حس و حال رو  نصیب همه منتظرا کنه☺️🌷

امين

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

اخی عزیزم تبریک میگم بهت🤗🤗 منکه با بدبختی تو هفته ۲۸ همسرم حسش کرد هروقت همسرم دستشو میذاره آروم میشه دستشو که برمیداره همچین لگدی میزنه بهم که بیا و ببین😂😂تازه فیلمم میگیرم آروم و بی حرکت میشه خاموش که میکنم موج مکزیکی میره😂😂😂

منم حس میکنم دیگه حتی شوهرم با دست گذاشتن رو شکمم متوجه میشه بچه کجای شکممه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

نی نی من از هفته ۱۴ داره تکون میخوره ، فان منو شوهرم شده همش هم میره سمت راست ، به صدای باباش هم خیلی واکنش نشون میده ، حسودیم میشه خیلی بابایی هست ، عکس سمت راست اومدنشم میذارم ، تو هفته ۱۷ هستم 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
نی نی من از هفته ۱۴ داره تکون میخوره ، فان منو شوهرم شده همش هم میره سمت راست ، به صدای باباش هم خیل ...

وای وافعااا بزار ببینم پای باورم نمیشه چه زود

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
وای وافعااا بزار ببینم پای باورم نمیشه چه زود

دیدی چه یه طرف میاد ؟! تازه به پهلو چپ میخوابم که بیاد وسط ، باز به کمر میخوابم سر میخوره میاد راست 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
دیدی چه یه طرف میاد ؟! تازه به پهلو چپ میخوابم که بیاد وسط ، باز به کمر میخوابم سر میخوره میاد راست& ...

اره   وای من خیلی شکم دارم خدا کنه منم زودحسش کنم   عکس بزار  دلم میخواد دل سیر ببینم   باورم نمیشه. حدا منه نی نی منم ایندفعه سالم بمونه باشه به دنیا بیاد بقلش کنم دعا کن برام اون عکسم بزار  چه حس خوبیه 

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی