2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم دكتر خوبيه از نظر اخلاقي ولي كارش زياد خوب نيست دكتر زنان و زايمان خوب در قزوين دكتر ابوترابي ...

ممنون عزیزم .میدونی من شرایطم خاصه باید ی دکتری پیدا کنم ک تو کوثر باشه .چون دوقلوباردارم و هفته ۳۳ هسم و میترسم زایمان کنم دکترم خصوصیه اونجامnicu نداره .این پاک نیت و بهم معرفی کردن .دیگه نمیدونم چیکار کنم .کسی رفته پیشش از کارش راضی نبوده؟

منم دنبال دکتر هستم اسم دکتری که گفتید رو نشنیدم تو نت اسمش رو بزنی ممکنه اطلاعات در موردش بده من ...

اره حتما برو پیش لالوها خیلی تعریفشو شنیدم‌.من شرایطم طوری نیس الان‌بتونم پیشش برم .ژاله کبوتر اهنگی هم‌میگن خوبه 

ممنون گلم و همچنین شما دکتر های زنان بیمارستان کوثر کدوم دکتر ها هستن؟ شما میدونید

من فقط پاک‌نیتو میدونم‌مسول بخش زنان زایمان هسش بقیشون بیرون مطب ندارن باید بری همون کوثر نوبت بگیری در طول هفته هستن.مثل علاقه بند ها و قزوینی و چنتا دیگ

من فقط پاک‌نیتو میدونم‌مسول بخش زنان زایمان هسش بقیشون بیرون مطب ندارن باید بری همون کوثر نوبت بگیری ...

ممنون گلم منم ان شالله برای زایمان میخوام برم کوثر ولی چون دکتر هاش اصلا آشنا نیستن و مطب ندارن گفتم تا ۷ماهگی بزن پیش لالوها بعد اون برم پیش دکتر های خود بیمارستان

البته من شنیدم لالوها عضو هیت علمی بیمارستان کوثر هست ولی برای زایمان قبول نمیکنن

البته عزيزم يك خانم دكتر هست به نام مهناز جهاني با اينكه تازه كار هستن ولي من به شما اين قول رو ميدم كه از همه دكترهاي قزوين كارشون بهتر هست چون من با اكثرا دكترهاي زنان قزوين كار كردم مطمئن باش پشيمون نميشي از انتخاب ايشون

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792