2777
2789
عنوان

خواستگار زشت....

9443 بازدید | 63 پست

سلام دوستان..من تازه واردم..ولی به کمک شما خانمهای. با تجربه احتیاج دارم

من32سالمه....امروز با یک خاستگار قرار ملاقات داشتم...چون مادرخواستگار گفته بود به معرف..پسرم زیباست..تحصیلکرده وقد بلنده..دنبال یه دختر زیباا تحصیلکرده و قد بلند میگرده....منم امروز کلی به خودم رسیدم...با اعتماد بنفس رفتم توی کافه موعود...وقتی آقارو دیدم انگار یه پارچ آبسرد رییختن روم...و خیلی ناراحت شدم....چون یه آقای لاغر...قدش10سانت از من بلندترو موهاش تقریبا2/3سفید!!!!

حالا مادرشون چقد از زیبایی و رعنایی ایشون گفته بودند بماند و اینکه گفتند 35ساله اند!!!

البته موقعیت زندگی و اجتماعی خوبی دارند..استاد دانشگاه اند و دکترا دارند و...خوانواده کم جمعیت

ولی ظاهرش اصلا بدلم ننشسته....اخلاقش و رفتارشم بد نبود..هرچند یکی دوتا سوالای تو مخی پرسید

بنظرتون فوری بگم نه...یا فرصت آشنایی بدم؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه زیبایی برات مهمه بگو نه بعدا اذیت میشی اگه بهش فکر کنی🙁🙁

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

بنظرم ولش کن

مادرش از اول با دروغ و توقع اومده جلو

بعدم استاد با این سن مادرش براش دنبال همسره دیگه اوضاعش معلومه بی دست و پاست

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بنطرم فرصت اشنایی بده.شرایطش بد نیست در نطر بگیر سن تو هم یکم داره بالا میره.البته ناراحت نسیا هم سن خودمی.الان پسرای تو سن اقا دارن میرن به سمت دهه هفتادیا.خخخخ شایدم به دلت نشت.