2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که پشیمون شدی خدا میبخشه 

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره
بیشتر ببینید

هیچی

بگو ای بهترین بخشنده ببخش جوونی کردم نفهمیدم دیگه قول میدم فلان کار بد رو انجام ندم

همین

از صنیم قلب پشیمون باشی تموم

خدا خیلییییییییییی مهربونه خیلییییییییییی

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن

شب نماز شب بخون واز خدا طلب مغفرت کن و قول بده به خودت وخدات که دیگه انجامش ندی از گناهتونم به کسی نگید خداوند بخشنده است

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

سلام .بعد از نماز استغفار کنید .اگر حق الناس هستش از اون فرد حلالیت بطلبید سعی کنید یه نذری رو هم در نظر بگیرید و ادا کنید تا دل خدا به رحم بیاد.ان شالله که همیشه شاد باشید

در های رحمت و بخشش خدا همیشه  بسوی بنده هاش بازه 

از ته دل ۲رکعت نماز بخون و از خداوند طلب استغفار کن .

خدا ارحمن راحمین هست

گاهی اينقد دلتو پرکردن تا ميای حرف بزنی ازچشمات ميريزه بیرون (: