sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 عنوان کیا حاجت گرفتن؟ 461 بازدید | 27 پست کیا از ختم زیارت عاشورا حاجت گرفتن تور خدا بیایی بگین من یه خورده امیدوار شمدارم دیوونه میشم بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥 1397/06/01 | 19:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gheti عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 522 سلام من زیارت عاشورا رو چهل شب خوندم .حاجتمو گرفتم.عالیه .راستش بعضی شب ها علقمه رو هم باهاش میخوندم.ان شالله به جیزی میخواین برسید.
بن_بست عضویت: 1395/01/19 تعداد پست: 5260 اومدم بگم حوش بحالتون برا منم دعا کنی منو که هیچ کس حتی خود خدا هم نمیبینه من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
طلاااا عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 1296 میشه واسه برادر شوهرم دعا کنید براش پاپوش درست کردن زندانهدعا کنید بیاد بیرون 😥😥😥لطفاًممنون
sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 سلام من زیارت عاشورا رو چهل شب خوندم .حاجتمو گرفتم.عالیه .راستش بعضی شب ها علقمه رو هم باهاش میخوندم ... تو روز چندم حاجت گرفتی؟؟ارزوت خیلی بزرگ بود؟؟خیلی وقت بود این ارزو رودلشتی؟ بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 من.الانم.واسه.یه.حاجت.دیگم.دارم.میخونم.ا ینی قبلا ازش حاجت گرفتی؟؟الان روز چندمی؟؟ب روش حق شناس میخونی بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 اومدم بگم حوش بحالتون برا منم دعا کنی منو که هیچ کس حتی خود خدا هم نمیبینه ان شالله ب هر چی میخای برسی بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
gheti عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 522 تو روز چندم حاجت گرفتی؟؟ ارزوت خیلی بزرگ بود؟؟ خیلی وقت بود این ارزو رودلشتی؟ بعد از چهل روز .بله بزرگ بود .بله خیلی وقت بود این آرزو رو داشتم.البته تا زمانیکه به صلاح ادم نباشه برآورده نمیشه .
sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 میشه واسه برادر شوهرم دعا کنید براش پاپوش درست کردن زندانه دعا کنید بیاد بیرون 😥😥😥 لطفاً ... ازته دلم خاستم ک خدا کمکش کنه بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
ساغر۱۳ عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1573 ینی قبلا ازش حاجت گرفتی؟؟ الان روز چندمی؟؟ ب روش حق شناس میخونی روز.۲۲.اره.قبلا.حاجت.گرفتم.
sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 روز.۲۲.اره.قبلا.حاجت.گرفتم. من امروز روز دومم بود تازه بار اولمه این ختمو برداشتم برام دعا کن بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 ایشالله.به.حاجتت.برسی.شما.هم.واسم.دعاکنید.نینی.میخوام ان شالله هر چی زودتر بیایی خبر مادر شدنتو بهم بگی عزیزم 😘 بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥