2777
2789
عنوان

Paris😆 و زایمانش 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 26070 بازدید | 269 پست
😂😂😂 صرفا جهت خسته نباشید @امیر_فنی      

😂😂😂😂😂😂وای خدا

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
یعنی مردم با بیمه تامین اجتماعی  و اتاق خصوصی میشه ۲۹۵۰. عالیه‌ .  مرسی 😍😍😍 ببخشید ان ...

نه کارای بچه رو همراهت باید بکنه. ولی کارای تورو بهیارا میان . مثه شیاف یا تعویض پوشکت یا بردنت تا دستشویی

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی من خیلی می ترسم از نزدیک شدن به وقت زایمان 

اصلا نترس اگه سزارینی. 

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

عزیزم دکترتم هزینه جدا گرفت؟

نه عزیزم نگرفت

تولد طاها و لارا تو یه روزههه😁😁😍😍😍😍

چقد قشنگ به به  

اره سزارینم. دعا کن عمل منم راحت باشه 

ایشالا راحته

ژوووووونم😍😍😍

ژونم که صدام کردی 😚😚😚😚

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
ایشالا راحته

مبارکااااااااااا عزیززززززم💖💖💖💖💖💖💖💖💖خوش قدم باشن لارا خانوم 😄😄😄چه اسم قشنگییییییی داره دخترمون از طرف من ببوسش آبدار😚😚😚😚😚😚😚😚😚 خودتم ببوس از طرف من عزیزم چشمتون روشن 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
@hum      @چرچیل      @آفرودیت      @yaas1392 ...

مبارك باشه پاريس جان، زير سايه پدر و مادر بزرگ بشه و هميشه سلامت باشه .♥️♥️♥️

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

لهنتیا پس چرا هیشکی منو تگ نکرد😢😢

پاریس جون. تولدش مبارک .

چ اسم قشنگی انتخاب کردین.

نامدار باشه😍😍😍

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
لهنتیا پس چرا هیشکی منو تگ نکرد😢😢 پاریس جون. تولدش مبارک . چ اسم قشنگی انتخاب کردین. نامدار باش ...

جون تو صبح تو خواب یادم افتاد تگت نکردم😂

فدات شم عزیرم

پاریس😍😍😍😍هرروز چکت میکردم ببینم گی میای دختر😍خدا حفظ کنه گل دخترتو عزیزم.قدمش مبارک باشه🌹🌹🌹🌹

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

مبارکههههه 🎉🎉🎉🎉🎉

صد سال به این سالا 😂 هر روزتان نوروز نوروزتان لارا 

بعدا عکسی گذاشتی ما رو هم صدا کن ببینیم 😁

تشکر ویجه از دکترت و کادر بیمارستان و ارژنگ و رفقا 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"