2777
2789
عنوان

Paris😆 و زایمانش 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 26070 بازدید | 269 پست
با بیمه 2/600 آزاد 4 تومن اتاق 300 تومن ساک 50 تومن 😁

مبارک باشه گلم بیمارستان خصوصی بود با این قیمت؟؟؟بیمتون چیه؟

بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با بیمه 2/600 آزاد 4 تومن اتاق 300 تومن ساک 50 تومن 😁

یعنی مردم با بیمه تامین اجتماعی  و اتاق خصوصی میشه ۲۹۵۰. عالیه‌ . 

مرسی 😍😍😍

ببخشید انقدر سوال میکنما پرستارا خودشون میان نوزاد عوض و میکنن و شمارو از تخت بلند کردن؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

من در مورد سزارينم تنها چيزي كه درد داشت فقط سوند بود كذاشتنش كه يك ثانيه اس ولي بعدش تا وقتي برم اتاق عمل و بي حس بشم سوزش بدي داشت وگرنه سزارين واقعا راحت بود

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
مبارک باشه گلم بیمارستان خصوصی بود با این قیمت؟؟؟بیمتون چیه؟

نیمه خصوصی بود. من بیمه نداشتم عزیزم.

با تامین اجتماعی اونقدر میشه

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

@فلافل1      @تاتیانا      @به_آفرید1      @دیگ ...

مدیونی امیر فنی رو تگ نکنی😂

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

نیمه خصوصی بود. من بیمه نداشتم عزیزم. با تامین اجتماعی اونقدر میشه

چه خوب من همش فک میکردم رو۶الی۷تومن بشه البته من اصفهانم حتما اینجا ارزون تره.😍😍😘😘

بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش
چه خوب من همش فک میکردم رو۶الی۷تومن بشه البته من اصفهانم حتما اینجا ارزون تره.😍😍😘😘

بیمارستانای کامل خصوصی همین شش هفت تومنه خب

با بیمه تامین احتماعی قبول میکنه؟یا تکمیلی؟

جفتش

وایی خوشبحالت من  خودم رو از ترس سفت کرده بودم شاید واسه همون بود

دقیقا هر دوبار پرستار به من گفت خودتو شل بگیر

من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها.