2777
2789

من که پرسیدم واسه ی خودم گفتن350

از زمان شروع درد تا زمانی که وارد بخش بشی همراهته

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من که پرسیدم واسه ی خودم گفتن350 از زمان شروع درد تا زمانی که وارد بخش بشی همراهته

شما تهرانی؟ یعنی خود بیمارستان بهتون میده ماما رو؟ یا خودتون از بیرون بیمارستان میگیرید؟

من سر بارداری اولم داشتم وقتی دهانه رحمت چهار سانتی شد و فرستادنت تو بخش زایمان از اون موقع میاد پیشت و تا دو ساعت بعد زایمانت ..من ک‌ خیلی ازش راضی بودم چون هوامو داشت و ننهام نمیذاشت و‌بهم می‌رسید ،این س زایمان ام اگ خدا قسمت کنه پول تو دستم بیاد میگیرم ..اون موقع ک من گرفتم ۲۵۰تومن بود .. ولی الان دیگ بالاتر رفته دقیقا نمیدونم هزینه اشو

بیمارستانی که من میرم گفتش میشه ۳۰۰از وقتی که درد دارم میاد تا موقع زایمان همراهم و قبل اون هم با هاش در تماس هستم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شما تهرانی؟ یعنی خود بیمارستان بهتون میده ماما رو؟ یا خودتون از بیرون بیمارستان میگیرید؟

من اراکم.....اگه بخوای از بیمارستان بگیری باید زودتر بری و صحبت کنی .

از بیرون بیمارستان هم باید برید پیش مامایار ها که تو درمانگاه ها فعالیت دارن سوال بپرسید اونا انجام میدن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
من یه جا خوندم مامای خصوصی با همراه فرق میکنه. واقعا فرق میکنه آیا؟

آره خصوصی معاینه و بچه اتو خودش می‌گیره و برش پرینه و اینا خودش می‌زنخ ،اما همراه فقط باهاته

پس دکتر زنان چیکار میکنه؟

دکتر زنان همان مامای خصوصیه دیگ ،بعضیا میگن دکترم نیست و دکترم برای زایمان میاد و فلان ،بهش پول میدن میاد زایمانش رو انجام میده ...تو بیمارستانی ک خودشون قرارداد دارن ،مایی ک دکتر خصوصی نداریم باید بریم هر مامایی بود بچه رو بگیره ،اونم مامای همراه نداشته باشی سر فرصت و بعد کارشون میان بچه اتو در میارن اونم با تأخیر 😑