سلام خانمهای گل من دوتا پسر شیطون داشتم و از دست همین شیطونیها واقعا و واقعا دیگه نمیخواستم بچه دار شم امسال بهار میخواستیم بریم پابوس امام رضا و منم موعد پریودم بود گفتم قرص بخورم عقب بندازم که راحت زیارت کنم خلاصه دوهفته قرص خوردم که دایی ام زنگ زد گفت هفته دیگه عروسی پسرشه برای اینکه اونجام عروسی خوش بگذره باز یه هفته دیگه قرص خوردم بعد از عروسی چون میدونستم قرص باعث تاخیر تو پریودی میشه یه هفته با خیال راحت منتطر پریودی بودم که بعد ده روز دیدم خبری نیست😮 خلاصه یکوچولو شک کردم اما اصلا باورم نمیشد چون من بطریق کان دوم جلوگیری میکردم و کاملا مطمعن بودم بلاخره با تردید یه بی بی چک گرفتم و زدم 😲😲😲سریع دوتا خط شد تا دوماه شب و روز گریه کردم اخه فکر میکنم سه تا بچه خیلی زیاده که هم رسیدگیشون هم تو دید جامعه که همه بیشتر از دوتا ندارن میترسم دید بدی بهم داشته باشن حالا میخوام ببینم بنظر شما سه تا بچه زیاده؟ البته ناشکری نمیکنم ولی خوب😢فکرم درگیره انشالله خدا به هرکس بچه نداره بده و بچه های منم حفظ کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم خوبه انشالا که این یکی یه دختر ناز باشه وسالم
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️