2789
عنوان

جارو

160 بازدید | 19 پست

جاریم ۱۰سال ازم بزرگتر میگه باید بهم بگی آبجی میگم وااا اخه برا چی ابجی میکه چون من بزرگم باید اخترام بذاری بهم منم گفتم من ب جز ابجی خودم ب کسی نمیتونم بگم ابجی سحر جووون 😬😬دیوونه نیس این؟؟؟به خواهر شوهرمم گیر میده بهش بگه ابجی کمبود داره انگار 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وا😂 ادم حاضره همه دنيا اجيش باشن جز جاري  🤣🤣

همونو بگوووو 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
چرا عنوانت جارو بود😂😂😂

چون حتی جاری هم حسابش نمیکنم چ برسه ابجی 😂

چی میشی حالا بهش بگی ،چیزی ازت کم میشه مهر و محبت که دیگه خرجی نداره و کنتور نمیندازه

وا دوس ندارم بگم مثل این میمونه من به همه بگم ب من بگید ابجی چ دلیلی داره من دستور بدم چی صدام کنن 

این خوبه حالا بزرگتره

ما خواهرشوهر داریم از من و جاری کوچیکتر شوهرامون میگن باید بهشون بگی آبجی

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
حیف اسم ابجی😐😐

بعضی از این جاریارو دیده ک ب هم ابجی ابجی میگن فرداش گیسو گیس کشی دارن 🤣🤣🤣فک کرده چ خبره

این خوبه حالا بزرگتره ما خواهرشوهر داریم از من و جاری کوچیکتر شوهرامون میگن باید بهشون بگی آبجی

اااه اون دیگ خیلی بده

من یه زن عمو داشتم خیلی باحال بود بیست سال از مامانمم کوچیک تر بود ولی با لهجه تهرانی اصزل میگفت به ...

خخخخ باز اسمش خوبه دیگ