2777
عنوان

اه زنیکه پرو

560 بازدید | 47 پست

مادرشوهرمو میگم.والا چن ماه قهر بودم راحت بودما.حالا خانون همراه برادرشوهرم رفت مشهد. پدرشوهرم وبرادرشوهر مجردم موندن وبال گردن من منم که تو یه ساختمونم باید حمالی کنم .یکی نیس بگه خب شوهرتو وبچتم ببر.ولی من دوروز برم خونه مامانم همجا پرمیکنه که شوهرش تنها گذاشته.

زندگی کمی مهربان باش😫

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا شوهرمو به زور تحمل میکنم دوتا نره غول هم اضاف شد

مگه چکار باید کنی یه غذا هست یکم بیشتر درست کنی چی میشه که این قد عصبانی هستی

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
مگه چکار باید کنی یه غذا هست یکم بیشتر درست کنی چی میشه که این قد عصبانی هستی

نمیشناسیشون که چه ادم های پرتوقع وبی حیا هستن.تاپیک های قبلم هس که مادرشوهرم باهام چکار کرده.حالا هرچی بپزم یه ایراد وادااصول دارن

زندگی کمی مهربان باش😫
برو خونه مادرت مگه ب شما گفتن وظیفه داری کاری کنی براشون؟ هر کی اختیار خودشو داره اون رفته شمام برو

والا دم رفتن میگه نخود خیس کردم چرخش کن .حواست به پدرشوهرت باشه.این باراولش نیس هرروز م زنگ میزنه چی درست کردی 

زندگی کمی مهربان باش😫
والا دم رفتن میگه نخود خیس کردم چرخش کن .حواست به پدرشوهرت باشه.این باراولش نیس هرروز م زنگ میزنه چی ...

بگو من از پس کارای خودم برنمیام شرمنده وقتتو پر کن که ازت توقع کار نداشته باشن

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..