2777
2789
عنوان

اسم نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر عسل ارغوان افرا انوشه پسر هم که مشخصه یه اسم امیر دار

آره واسه پسر تقریبا تصمیم گرفتم ولی دختر ن هنوز..

اسم آنالی ... آنیا دوس دارم از اون ور میخوام مثل پسرم اسم دختر هم از اسم های اماما بتشه ولی نمیدونم چی

چرا قشنگه ولی میخوام اگه پسر باشه اونم دو سیلابی انتخاب کنم دختر باشه ی اسم اصیل و با معنی فعلا ک نت ...

نیلا هم قشنگه برای دخترت

ان شالله سالم و پرروزی باشه نی نی تو دلیت هر چی که هست سلامت باشه😍

نیلا هم قشنگه برای دخترت ان شالله سالم و پرروزی باشه نی نی تو دلیت هر چی که هست سلامت باشه😍

ممنونم عزیززززززززززمممممممممم ... انشاءالله قسمت خودتون

امیرعباس هم خیلی قشنگه

اره قشنگه ولی حیف نمی تونم هیچ وقت بزارم چون تو فامیل یه خاستگار سمج داشتم که همه میدونستن منو دوسداره اسمش عباس بود بزارم دیگه حرفا رو کی جمع کنه

اره قشنگه ولی حیف نمی تونم هیچ وقت بزارم چون تو فامیل یه خاستگار سمج داشتم که همه میدونستن منو دوسدا ...

اوهوم.... وای ب نظرم مهم خودتی .... ب حرف کسی اهمیت نده اگرم بخوان چیزی بگن دو روز دیگه یادشون میره

آره واسه پسر تقریبا تصمیم گرفتم ولی دختر ن هنوز.. اسم آنالی ... آنیا دوس دارم از اون ور میخوام مثل ...

اگر اسم مذهبی میخوای 

دختر

الهه 

آتنا

مبینا

مائده

حنانه

حدیث

فردوس

محیا

مطهره

ساره(سارا)

دنیا

پسر 

امیر یوسف

امیرسینا

ایمان

محراب

اِرمیا

اوهوم.... وای ب نظرم مهم خودتی .... ب حرف کسی اهمیت نده اگرم بخوان چیزی بگن دو روز دیگه یادشون میره

نمیدونم شاید چون همه خانوادم پیشم نشسته بودن و منم رو یه تشک سفید دراز کشیده بودم بعد یه اقایی که اصلا نمیشناختم از تو اتاق بچه اورد داد بهم گفت اسمشم امیر  عباس همه خوشحال شدن من بغلش کردم اون رفت بیرون واسه همین دلم یه جوریه حالا تا نی نی دار بشم کلی راه انشاا...تا اون موقع یه فکری میکنم فک کنم همه جا باید جار بزنم از اسم امیر عباس خیلی خوشم میاد