2777
2789
عنوان

وام جانبازی

181 بازدید | 6 پست

تا حالا کسی وام جانبازی گرفته؟؟

چطور بوده خوب بوده راضی بودین یا پشیمون شدین بعداز گرفتنش وچرا😊

ممنون میشم ج بدید

تماشای غریبه شدن کسی ک زمانی عزیزترینت بوده زیادی غم انگیزه ):

همون ۶۰میلیون؟نه نگرفتن مامانم اینا هنوز شایدم نگیرن

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابام ثبت نام کرده ۳ساله..هی امروز فردا میکنن..گفتن کمسیون تشکیل بشه میدن..فعلا خبری نیست

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
فقط میدونم چیزی ک حق مردمه میدن فقط ب یه قشر ازمردم.ما ک راضی نیستیم بی عدالتیه محض

پدرم ۹۰ ماه جبهه داره..۲۰تاترکش خورده بهش..۶۰سالشه انگار ۸۰سالشه..مامانم تک وتنها من وبرادرمو بزرگ کرد چون بابام هیچوقت نبود..متاسفم که اینجوری فکرمیکنین  

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
پدرم ۹۰ ماه جبهه داره..۲۰تاترکش خورده بهش..۶۰سالشه انگار ۸۰سالشه..مامانم تک وتنها من وبرادرمو بزرگ ک ...

ببین من بابام حتی وقتی خاهرم بدنیا اومده جبهه بوده ترکش ب دستش خورده شیمیایی شده ولی چون سربازبوده هیچی بهش تعلق نمیگیره.البته من نمیگم شما مقصری ک.حالا خودت قضاوت کن

وزن اولیه 64800 -هدف اول 66 😄 هدف دوم 68 😘