2777
2789

دوستان من از یه کانال یه تعداد لباس گرفتم و خودم ی کانال زدم و چندتا از دوستا و آشناها رو اد کردم توش هیچ کس تابه حال سفارش نداده توی دیوارم چندبار آگهی زدم 

ارسال رایگانم ی مدت گذاشتم بازم اصلا

لباسامم اتفاقا جدید و به روزه 

کسی میدونه چی کار باید بکنم ؟

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️

اوضاع خرابه کسی پول برای لباس هم دیگه نمیده

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از یه کانال لباس میخرم ،پارکینگ خونشو کرده لباس ، بعدظهرام حضوری گذاشته من که هردفعه رفتم وقت نداره سرشو بلند کنه همش داره فاکتور مینویسه

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘
اولش اینجوریه باید خیلی تبلیغات کنی و عضو زیاد داشته باشی  حتی فامیلاتم نگرفتن لباس؟

نه کانالم عضواش خیلی کمه 30و خورده ای 

اره حتی آشنناهانگرفتن فقط دوست صمیمیم فک کنم دلش سوخت گرفت 😒

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️
نه کانالم عضواش خیلی کمه 30و خورده ای  اره حتی آشنناهانگرفتن فقط دوست صمیمیم فک کنم دلش سوخت گ ...

ادرس کانالتو بزار عزیزم

میشه واسه سلامتی  نی نی تو دلیم یه صلوات بفرستی ممنونم🙏

ادرس کانالتو بذار جوین شیم

منم یه کانال دف زنیو مولودی خوانی دارم میذارم تو کانال منو تبلیغ کن من کانال تورو

@dafnavazanvesal

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️