2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیافت رو دکتر گفت قطع کنی شاید باردارباشی یه کم صبر کن

گفت قطع کن چون جنین رویت نشده اصلا داغونم بی بی چک مثبت بود ۷روز عقب انداختم رفتم از ۹,۸شد گفت مشکوکه.ولی من خودم میگم منفیه اخه ۷روز گذشت بتا خیلی پایین بود الانم ک ۹روز گذشته علایمی از پریود نیست حتی لکم ندارم.اخه من ای وی اف کرده بودم با وجود شیاف لک داشتم

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚
من یه لوله دارم دکترم گفت تا 3ماه نشدی بیا بهت دارو بدم

منم ی لوله دکتربهم امپول فوستیمن وازادسازی داده

از همان روزی که "تـــ ـ eـ ـ ـــو" تموم زندگیم شدی،زندگی زیباستـــ
دکترت بهت نگفت؟ معمولا ساعتشو دکتر میگه ولی اگه نگفته بهتره صبح بزنی

میشه دعوت دوستیموقبول کنی

از همان روزی که "تـــ ـ eـ ـ ـــو" تموم زندگیم شدی،زندگی زیباستـــ
گفت قطع کن چون جنین رویت نشده اصلا داغونم بی بی چک مثبت بود ۷روز عقب انداختم رفتم از ۹,۸شد گفت مشکوک ...

شاید بخاطر داروها بتارفته بالا خیلی سخته درکت میکنم من الان دوسال منتظرم هرماه که پریود میشم دیوانه میشم الان دارم با طب سنتی و حجامت درمان میکنم من امپول زیاد زدمپوف کرده بودم خیلی بدشده بودم الان که دا وهام رو قطع کردم گیاهی مصرف میکنم بهترم!سونو داخلی دادی.؟؟؟

گفت قطع کن چون جنین رویت نشده اصلا داغونم بی بی چک مثبت بود ۷روز عقب انداختم رفتم از ۹,۸شد گفت مشکوک ...

فدات شم الان رفتی سونو؟خیلی زود رفتی نباید توقع دیدن جنین رو الان داشته باشی من تو شش هفته رفتم دیده نشده بود جنین ولی ده هفته دیده شدو رشدش هم خوب بودش مطابق زمان پریودم بود نا امید نباش عزیز.چرا دوباره آز نمی‌دی تا ببینی بتات چند شده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شاید بخاطر داروها بتارفته بالا خیلی سخته درکت میکنم من الان دوسال منتظرم هرماه که پریود میشم دیوانه ...

سونو داخلی نههه.اصلا من نمیدونم چمه داغونم سنم داره بالا میره چیکار کنم تحمل ای وی افم ندارم خداااایا من چه کنم

فدات شم الان رفتی سونو؟خیلی زود رفتی نباید توقع دیدن جنین رو الان داشته باشی من تو شش هفته رفتم دیده ...

دیگه از بتا متنفرم اخه چه رسمیه چه حکمتیه ک علایم بارداری هست خود نی نی نیست تا کی این عذاب لعنتیو بکشم تاحالا ۳بار این اتفاق افتاد

دیگه از بتا متنفرم اخه چه رسمیه چه حکمتیه ک علایم بارداری هست خود نی نی نیست تا کی این عذاب لعنتیو ب ...

ای بابا ان‌شاءالله خیر فدات شم ناراحت نباش گلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سونو داخلی نههه.اصلا من نمیدونم چمه داغونم سنم داره بالا میره چیکار کنم تحمل ای وی افم ندارم خداااای ...

عزیزم اصلا به خودت استرس وارد نکن استرس سم برای خانومایی که نی نی میخوان!مشکلتون چیه که باید ای وی اف کنی؟؟؟لامصب هزینش هم خیلی زیاده

عزیزم اصلا به خودت استرس وارد نکن استرس سم برای خانومایی که نی نی میخوان!مشکلتون چیه که باید ای وی ا ...

اسپرم ضعیف .خو این اسپرم انقدر دارو میدم بهش بالا نمیاد