2777
2789
عنوان

رنگ مو

110 بازدید | 13 پست

به نظرتون چه رنگی بذارم که قشنگ باشه پایین موهام دکلره هست بقیشم مشکیه چه رنگی بذارم که مشکیام خوشرنگ بشه از رنگای فانتزی کدومش رو مشکی جواب میده و وقتی پاک میشه قهوه ای نمیشه؟

هرچه خدا خواست همان میشود هرچه دلم خواست نه آن میشود

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من بلوند خیلی روشن گراشتم پایینم دکلره است به نظرم شیک و خوشگله    

آخه این رنگا مشکیارو قهوه ای میکنه بعد که ریشه در میاد موهام سه رنگ میشه

پایین موهات که دکلره س قرمز آلبالویی بذار بقیه ش هم مشکی بمونه مدلشم خرد بزن محشرررررر میشه ...

مدلش خرده. اگه به مشکیام هم رنگ برسه خرابش نکنه آخه چون خرده نمیشه فقط روی دکلره ها مالید شاید یکم مشکیامم بگیره

مدلش خرده. اگه به مشکیام هم رنگ برسه خرابش نکنه آخه چون خرده نمیشه فقط روی دکلره ها مالید شاید یکم م ...

رنگ فانتزی آلبالویی بذار رنگ فانتزی مثل رنگساژ فقط رو دکلره میگیره

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄