2777
2789
عنوان

درد سینه ک زیر بغل

9583 بازدید | 19 پست

سلام دوستای گلم من الان حدود یک ماه و خورده ای هس که سینه درد دارم برای اولین بار ماه قبل دو هفته قبل از پری سینه درد شدید داشتم فکر میکردم باردارم اخه تا حالا سابقه نداشته سین درد داشته باشم ولی بعد از۵ روز عقب انداختن پریود شدم فکر میکردم دیگ درد سینه هام خوب میشه ولی هنوز درد دارم خوب نشدم...نمیدونم چیکار کنم...شما دلیلشو میدونید راهنماییم کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من سینه ام خیلی درد میکرد بعضی وقتها چنان تیر می کشید که فک میکردم الانه که بمیرم رفتم دکتر گفت پرولاکتینت زیاد شده غده شیردهی ات فعال شده برا همین اینطوری شدی چن ماه دارو خوردم خوب شدم

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....
نه ندارم  علایم کیست سینه نمیدونید چیه؟

ميتونه همين باشه ولي بهتره بري سونو سينه انجام بدي انشالا كه چيزي نيست اگه خدايي نكرده كيستم باشه با قرص به سرعت برطرف ميشه

هر كه خود داند و خداي خودش كه چه دردي است در كجاي دلش
من سینه ام خیلی درد میکرد بعضی وقتها چنان تیر می کشید که فک میکردم الانه که بمیرم رفتم دکتر گفت پرول ...

من سینم تیر نمیکشه زیر بغلم تیر میکشه ینی از پرولاکتینه قبلا از دادم پرولاکتینم بالا نبود 5 تا بالا بود ک قرص خوردم ولی دکتر گفت بالا نبوده

کاربرسال 95 هستم قطعم کردن کاربری قبلیم khبود..برا زودتر مامان شدنم صلوات بفرستین..ممنونم
من سینه ام خیلی درد میکرد بعضی وقتها چنان تیر می کشید که فک میکردم الانه که بمیرم رفتم دکتر گفت پرول ...

شیرم میومد از سینه ت؟

کاربرسال 95 هستم قطعم کردن کاربری قبلیم khبود..برا زودتر مامان شدنم صلوات بفرستین..ممنونم

همه خانما باید قرص عصاره گل مغربی بخورن نمیدونم چرا اطلاع رسانی نمیشه 

دکترم میگفت اگر همه مرتب بخورن هیچکس اینقدر درگیر کیست وووو نمیشه

من میخوردم اصلا دیگه درد نداشتم اما حیف دیر فهمیدم 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....