2777
2789
اره

بگو آخه عوضیه لاشی 

تویی ک خواهر مادر خودتو با من اشتباه میگیریو دهن کثیفتو باز میکنی و هر صفتی لایق اوناس ب من نسبت میدی 

اونم منی ک کسی ک ی روزی عشقت بودم

واقعا پست تر از تو ندیدم 

برو ب درک  

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤
اره

اگه بات دوست بوده قبلا بش بگو من که هرزه نیستم ولی اگه فک میکنی من هرزم پس کسی که با یه هرزه دوست میشه از اون هرزه تره. با عرض پوزش البته

عاشق نشدی وگرنه میفهمیدی; پاییز بهاریست که عاشق شده است😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پرش کردن من خودم فهمیدم این اصلا ادم این حرفانبود

خوب ظرفیت پوچ و  خالی زیاد داشته که اینجوری پرشده!!!!!

طرف دوست پسرهم حتی نبوده صرفا یه خواستگارنافرجام  بوده و اینطوری توهین میکنه اگه شوهرت بود چکار میکرد!!!!!این ادم پوچ  به چه دردی میخوره واقعا

حال متکلم از کلامش پیداست
خوب ظرفیت پوچ و  خالی زیاد داشته که اینجوری پرشده!!!!! طرف دوست پسرهم حتی نبوده صرفا خواستگار ...

جمله ی اولت چه قشنگ بود !!! 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
پرش کردن من خودم فهمیدم این اصلا ادم این حرفانبود

نزار احساساتت بیشتر از این برت غالب شه از زندگیت  بندازش بیرون مگه اون کیه ک بخاد ب تو توهین کنه یا تو چه تعهدی  نسبت ب اون داری ک توهیناشو بشنوی  و  بخوری راحت  دلخوش از کنارش رد شو اگه ازدواج میکردین این حرفو بهت میزد میسخوتی و راهی نداشتی ولی الان ولش کن اصن فکرشم نکن

2790
2778
2791
2779
2792