2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 68015 بازدید | 1266 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چن ماه طول کشید فراموشش کردم ولی الان ازش متنفرم حالا میگم من چرا اینو دوس داشتم

چجوری فراموشش کردی؟

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
چجوری فراموشش کردی؟

عکس و چت و شمارشو پاک کردم سعی میکردم به خوبیاش فک نکنم کلا به بدیاش فکرمیکردم مخصوصا اون اخراش که کلی دلیل مسخره داشت واسه رفتنش و اینکه کلا منو مقصر می دونست با این که خودش یکی دیگه رو میخواست ....اولاش پروفایلای دپ میذاشتم ولی اون اصلا واسش مهم نبود منم میخواستم بهش بفهمونم که دیگه هیچ ارزشی واسم نداره و لیاقت اینو نداره که بهش فکر کنم ....به این فکر میکردم اگه نمیرفت حاضر نبودم با مردی ازدواج کنم که دوسم نداره و بخواد به یکی دیگه فک کنه منم یه ادم اضافی تو زندگیش باشم