2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67209 بازدید | 1266 پست
خخخخ باشه ممنون انژیاتون مثبته اما نه برای این روزام

البته من خودم دو ماه سرش یه من ناراحت بودم چون عادت کرده بودم ولی هچی بهتر از گردش و درد دل کمکم نکرد به خودتم تلقین نکن انگار دختر تو دنیا فقط یکیه 

چی؟

اگر مهمه واست ک تو سایت کسی عکسو نبینه بشناستت عکستو پاک کن تا ۳دقییقه بیشتر وقت نداری ک پاکش کنی وگرنه پاک نمیشه

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مهمه واست ک تو سایت کسی عکسو نبینه بشناستت عکستو پاک کن تا ۳دقییقه بیشتر وقت نداری ک پاکش کنی وگ ...

زده ک اماکن حذف پست وجود ندارد

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
البته من خودم دو ماه سرش یه من ناراحت بودم چون عادت کرده بودم ولی هچی بهتر از گردش و درد دل کمکم نکر ...

دختر یکی نیس دل الان منطق نمی‌فهمه شما منو درک نمی‌کنین 

الان

اگر مهمه واست ک تو سایت کسی عکسو نبینه بشناستت عکستو پاک کن تا ۳دقییقه بیشتر وقت نداری ک پاکش کنی وگ ...

الان دیگ راهی نیست برا حذفش؟؟

نه ب نینی یار بگو فردا اسم نینی یار رو سرچ کن میاد

کجا سرچ کنم؟؟یه وقت دختره نیاد بخونه بعد ذوق کنه 

زمان فقط زمان همه چی رو حل میکنه 

ی مدت باید سوگواری کنی براش برای عشقون برای ۶ سال خاطره و .... ولی بعد رهاش کنی 

تفریح کنی بری بگردی قطعا تو این مدت بازم یادش میوفتی یاد خاطرهاش ولی اجازه نده زیاد فکرتو درگیر کنن تا یادش افتادی به ی چیز دیگه خودتو مشغول کن 

و مطمئن باش ک زمان همه چیز رو حل میکنه 

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
زمان فقط زمان همه چی رو حل میکنه  ی مدت باید سوگواری کنی براش برای عشقون برای ۶ سال خاطره و .. ...

امیدوارم ولی الان یکماه هییییچ تغییری نکرد حالم همش گریه همش غصه شوق زندگیو ازم گرفت

چیزی ندارم بگم فقط تو شعور اون ادمایه بی وفا موندم 

شما شکست خوردید البته اگر دوست داشتین بگین الان ازش متنفرین یا بی تفاوت

امیدوارم ولی الان یکماه هییییچ تغییری نکرد حالم همش گریه همش غصه شوق زندگیو ازم گرفت

خب یک ماه دربرابر ۶ سال زمان زیادی نیس

دقیقا این یک ماه نیازه ک دوری کنی از بقیه ناراحت باشی و... نمیشه ی عشق رو راحت فراموش کرد 

مثل ی نفر ک ی عزیزش رو از دست میده اوایل زیاد گریه میکنه حالش بده دیگه نمیخاد زندگی کنه اما کم کم به حالت عادی زندگی برمیگرده 

این یک ماه لازم بود واقعا بعدش هم بستگی داره چقدر ادم قوی ای باشی و بتونی اوضاع رو تحت کنترل دربیاری ولی نزار بیشتر از ۳ ماه طول بکشه ک تبدیل بشه به عادت 

ادما زود میتونن وقعیت رو تحت کنترل خودشون دربیارن 

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن