2821
2789
عنوان

هوف😤

1125 بازدید | 5 پست

اینقده از ظهر دارم جلز ولز میزنم

هیچ وقت فکر نمیکردم اولین تاپیکی که میزنم این باشه 

امروز خونه مادر شوهرم بودیم

شوهرم کتف و شونه ش چند سالیه که درد میکنه

به مامان باباش میگفت که دیروز دکتر بودم و این حرفا

مامانش گفت چون بچه بغل میکنی اینطوری شده

شوهرم هم گفت که نه الان ۵ ساله اینطوریه و چند باری دکتر رفتم فایده نداشت

مادر شوهرم گفت .... اینقده بچه بغل نکن . توی خونه استراحت کن . دس به کاری نزن توی خونه . خودم ۵ تا بچه بزرگ کردم بابات هیچ کمکی نکرد اصلن یادش نبود که بجه داره توهم مثل بابات اصلن نباید کار کنی هر وقت اومدیم خونه ت دیدیم داری بچه نگه میداری و کمک میدی ... مثل بابات باش که توی اینهمه سال هیچ کاری نکرده و هیچی به من کمک نداده 

همه مادرشوهر دارن ... منم مادرشوهر دارم

بااینکه من سکوت نکردم .... ولی حرف بدی هم نزدم از خودم دفاع کردم

از اون موقع تا حالا به دلمه نکنه یه وقت حرف هاش روی شوهرم تاثیر بداره

😭😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه مادرشوهرا اینجوری ان 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

از ظهر یه باری رو دلم سنگینی میکنه .... میترسم حرفای مامانش روش تاثیر بذاره .... حتی همیشه به پسراش میگه خرج نکنین پولاتونو بذارین بانک . چیه لباس  خریدن ... باید پولاتونو پس انداز کنین .... هیچی خرج نکنین ... اندازه ی اینکه فقط شکمتون سیر شه

ن گلم نگران نباش مردی ک کاری باشه با دوتا حرف چرت از راه بدر نمیشه نمونش شوهر خودم 😅😅😅😅😅

اخه من خیلی دس تنهام ... شوهرم هم توی نگهداری بچه ها کمک میکنه ... ولی انگار مادرشوهرم چشم دیدن خوشحالی مارو نداره😣

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز