2777
2789
عنوان

بچه ها...

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 29 پست

خودتونو داغون میکنین.تا ۶ ماه اقدام طبیعی میداشتین نشد دکتر میرفتی.هر ماه روز ۱۲پری برو سونو ببین فولیلولت چنده بین ۱۸تا ۲۲خیلی خوبه بعد اقدام کنین.چیزای نفید طبیعی یخورین

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
دکترم یکی از بهترین دکترای زنانه تو تهران 

اخه من خودم ب دکترم گفتم قرص و امپول بده واسه دوقولویی.

گفت اصلا بی دلیل نمیدم و اگه خوب بود خودم استفاده میکردم

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل از اینکه اقدام به بارداری کنی باید اول متوجه میشدی که تاریخ تخمک گذاریت چه زمانی هست  از ر ...

من همیشه 18 سیگل اینا تخک گذرایمه ولی خب کلومیفن باعث میشه زود تر تخمک گذاری انجام بشه

اخه من خودم ب دکترم گفتم قرص و امپول بده واسه دوقولویی. گفت اصلا بی دلیل نمیدم و اگه خوب بود خودم ا ...

اره درستش همینه.من کلومیفن و لتروزول مصرف میکردم کیست میشد گاهی وحشتناک بود.اگه آزاد نشه کیست میشه گاهی.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
الان باردارید

بله ماه هشتم

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
اخه من خودم ب دکترم گفتم قرص و امپول بده واسه دوقولویی. گفت اصلا بی دلیل نمیدم و اگه خوب بود خودم ا ...

اخه من خانوادمون ارث دوقلویی داریم مادربزرگم خالهام دختر خالهام ....بخاطر همون بهم داد 

ضرر دارع؟ خواهر منم ميخوره نگران شدم😰

ن اخه کسی ک معمولا تنبلی تخمدان داره، تحت نظر پزشک و با سونوگرافی کردن، حواسش هست ک فولیکول تبدیل ب کیست نشه.

آدمی ک مشکل نداره، با خوردن داروهای تحریک تخمدان، فقط باعث کیست اوردن میشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من همیشه 18 سیگل اینا تخک گذرایمه ولی خب کلومیفن باعث میشه زود تر تخمک گذاری انجام بشه

چون کلومیفن تخمک گذاریو جلو میندازه واسه خاطر همین میگم باید از کیت استفاده کنی تا بدونی که بامصرف قرص تاریخ تخمک گذاری چه زمانی هست 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اون چ دکتری بوده ک برا ماه اول اقدام بهت قرص داده.😒.اول اقدام میکردی نمیشد دکتر میرفتی .اینا عوارض ...

اخه عزیزم میخوام زود باردار بشم اخه ازمایشتای قبل بارداریو همه رو دادم سنو هیچ مشکلی نداشتم بخاطر همون داد سری تر ب خواستم برسم

اهان اوکی شما ام یه روز درمیون نزدیکی میکردید بچتون الان ب دنیا اومده سالمه 

اره بابا پسرم داره یکساله میشه الان دومی روباردارم البته مجبورشدم بارداربشم چون خونریزی رحم داشتم ودکترگفت بچه دارشم خوب میشه 

🌹پسر گلم همه جا باتوبهشته🌹
اره بابا پسرم داره یکساله میشه الان دومی روباردارم البته مجبورشدم بارداربشم چون خونریزی رحم داشتم ود ...

ب سلامتی عزیزم ایشالا ب سلامتی دومیم ب دنیا میاد..😊