2777
2789
عنوان

بچه ها...

375 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها من از 29 مرداد دارم اقدام میکنم من این ماه اولین ماه اقداممه چون خواستم زود باردار بشم و دوقلو دکتر کلومیفن نوشت از روز 5 پریودی روزی دوتا خوردم الان ک اقدام میکنم اصلا درد ندارم درد تخمک گذاری یعنی هنوز زمان تخمک گذاریم نیست؟؟چند روز بعد از خوردن قرص تخمک گذاریه امروز روز 12 سیکلمه نمیدونم چرا سمت لگنم  تیر میکشه فقط 

منم درد تخمک گذاریمو حس نمیکردم

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

اون چ دکتری بوده ک برا ماه اول اقدام بهت قرص داده.😒.اول اقدام میکردی نمیشد دکتر میرفتی .اینا عوارض داره ممکنه کیست شه.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلومیفونو بخوری صد درصد دوقلو نمیشه ها 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

فقط واسه دوقولویی کلومیفن داد؟ کمتر دکتری حاضر میشه همیچین ریسکی کنه ک

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

کلونیفن رو باید بخوری تابتونی تخمک گذاری داشته باشی 

به دو روش میتونی متوجه بشی که تخمک گذاری داری یانه روش اول بااستفاده از کیت تخمک گذاری هست وروش دوم با سونو گرافی 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
فقط واسه دوقولویی کلومیفن داد؟ کمتر دکتری حاضر میشه همیچین ریسکی کنه ک

ضرر دارع؟

خواهر منم ميخوره نگران شدم😰

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
ن علائم تخمک گذاری اخه گفتن از روز 10 پری تخمک گذتریه بعد خوردن قرص 😑

من هیچ وقت علایم تخمک گذاری نداشتم. نه درد تخمدان نه ترشح خاص.

ولی بار اول باردار شدم.

از من ب شما نصیحت. اصلا خودتو درگیر این مسائل نکن چون کلافه و عصبی میشی هر ماه.

هی میگی این درد تخمدانه؟ این درد لانه گزینیه؟ این چیه...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

قبل از اینکه اقدام به بارداری کنی باید اول متوجه میشدی که تاریخ تخمک گذاریت چه زمانی هست 

از روز نهم سیکل هرروز یه ساعت مشخص را برای استفاده ازکیت انتخاب کن اونوقت متوجه میشی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم