2821
2789

صد در صد نه ولی تا حد زیادی درست درمیاد 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تست جوش شیرین درست بود واسه من ولی نمک نه.جوش شیرین کف کنه پسره مال منم کف کرد و نی نیم پسره

واقعا راست میگی پس چرا بعضی برعکس حرف تو رو میزنم سونو رفتی

با مردی ازدواج کن که رژتو پاک کنه نه ریملتو...

اگه پسر داشته باشی بدن قلیایی میشه باید با جوش شیرین واکنش نشون نده پس چطور میشه که کف میکنه دوتا باز باهم واکنش نشون نمیده

واقعا راست میگی پس چرا بعضی برعکس حرف تو رو میزنم سونو رفتی

اصلش تو نت هم سرچ کنی نوشته کف کنه پسره نکنه دختره منم تو همین سایت خوندم گیج شدم چون بعضیا میگفتن برعکسه.ولی درستش همونیه که تو نت زده.آره سونو هم رفتم گفت پسره 💙

اگه پسر داشته باشی بدن قلیایی میشه باید با جوش شیرین واکنش نشون نده پس چطور میشه که کف میکنه دوتا با ...

یکی جواب این پست منو بده خواهش میکنم

اصلش تو نت هم سرچ کنی نوشته کف کنه پسره نکنه دختره منم تو همین سایت خوندم گیج شدم چون بعضیا میگفتن ب ...

منم خیلی پسر دوست دارم الان هفته ۶ از منم کف کرد خدا کنه حرفت راست باشه

منم خیلی پسر دوست دارم الان هفته ۶ از منم کف کرد خدا کنه حرفت راست باشه

میگن باید سه ماهتو رد کرده باشی زیر سه ماه دقیق معلوم نمیشه بذار سه ماهت که شد تست کن.واسه من و یکی از فامیلامون که درست در اومد اون بچش دختره کف نکرده بود

2824
2823
2791
2779
2792