2777
2789
عنوان

بچه هاکمکم کنید

136 بازدید | 10 پست

کسایی ک تو حاملگی ویار داشتین درکم میکنین من خیییلی حالم بده 😥

وقتایی ک حالت تهوع دارم که هیچی وقتایی ک امپول میزنم یا قرص میخورم خوب میشم اما انقدر دلم ضعف میره و گشنمه ک هرچی میخورم سیر نمیشم و از ضعف زیاد حالت تهوع میگیرم دوباره 

همش گشنمه. دیگه خسته شدم نمیفهمم چیکار کنم 

شده نصف شب از گشنگی بیدار میشم و هرچی میخورم سیر نمیشم

برارتهوع ت چي داده؟اگه دميترون كه يبوست و سيري مياره تاره اگرم چيزا ديگه ست كه ميتوني مولتي ويتامين ت و يه  روز در ميون كني خيلي گرسنه الكي ميكنه ادم و ميوه بزار دم دستت با نون خشك و خرما گرسنه ميشي اينا خيلي خوب جواب ميده عالي

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وای ویار ...من تا۹ماهگی ویارداشتم ولی اینکه میگید هرچی میخورید سرنمیشید احتمالا واسه خاطردیابت بارداری حتما یه ازمایش دیابت انجام بدین

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

من واسه میگرن منیزیم میخورم اشتهام چند برابر شده تو یه ماه دو کیلو اضافه کردم دارم میترکم 

از دکترت بپرس اگه گفت ایراد نداره بخور واسه تهوع هم خوبه 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .

مامانا من دخترم بردم واسه خاطر کم وزنی دکتر اطفال گفت ببرش دکتر غدد چرا شماتجربه دارین نوزاد ببرین دکترغدد

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
برارتهوع ت چي داده؟اگه دميترون كه يبوست و سيري مياره تاره اگرم چيزا ديگه ست كه ميتوني مولتي ويتامين ...

اره دمترون میخورم ولی همش از گشنگی حالت تهوع میگیرم. مرسی از پیشنهادتون امیدوارم خوب بشم

خواهش میکنم هرکی تجربه داره کمکم کنه خیلی اذیت میشم

زنجبیل دم کن  ی کم بخور . واسه تهوع خیلی خوبه . و هیچ ضرری نداره  . من از ی دکتری شنیدم  اما اویشن نخور 

🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹