2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروززدم منفی شد آخه سابقه عقب انداختن ندارم واینکه علائم هم دارم میترسم باردارباشم بازسقط بشه خدای ...

خب از بده خیال خودتو راحت کن فکرت درگیر نباشه

بعضی کاربرا نمیدونم چرا از آزمایش دادن و بی بی زدن قول میسازن من خودم ۲سال منتظرم هرماه بی بی میزنم گاهی از میدم منفی میشه ولی دیگه خیالم راحت میشه بعد از زدن الکی تونم نمیزنم بعضی ایقد قانون و اما اگر میذارن برا بی بی چک و از ...

بی بی چک که منفیه عزیزم

نه یه هاله انداخته تو عکس معلوم نیست ولی چون دومی رو زدم پر رنگ تر نشد خودم گفتم که باردار نیستم. ولی گفتم شاید این هاله که میندازه کیست باشه یا تنبلی. ولی دکترم گفت احتمال کیست پایینه

این منفی اون چیزی که به چشمت هاله میاد معمولا بعد خشک شدن بی بی چک ایجاد میشه تا۵دقیقه نشون نداد بعد ...

از اینکه باردار نشدم انقدر ناراحت نیستم. از این ناراحتم که پری همیشه دقیق بود اما دوماهه خیلی عقب میفته

از اینکه باردار نشدم انقدر ناراحت نیستم. از این ناراحتم که پری همیشه دقیق بود اما دوماهه خیلی عقب می ...

عیب نداره چند روز اینور اونور شدن پریود تو اقدام اگه تنبلی دارید یعنی آزمایش و سونو دادید مطمئنید برید دکتر دارو محرک تخمک گذاری بگیرید که زودتر نتیجه بگیرید شوهرتونم از بده

ما هردو سالمیم همه جوره اما دوسال منتظریم

خب از بده خیال خودتو راحت کن فکرت درگیر نباشه بعضی کاربرا نمیدونم چرا از آزمایش دادن و بی بی زدن قو ...

فرادانشاالله میرم میدم 

شمام به حق فاطمه زهرامامان بشی انشاالله

این روزگار میگذرد خوب یاکه بد...