2821
2789
عنوان

تنظیم قاعدگی

500 بازدید | 10 پست

خانما واسه منظم شدن قاعدگی چی توصیه میکنین 

من ده ماهه زایمان کردم دوهفته یبار پری میشممم دیگ خسته شدم قرص ال دی میخورم شیرم کم میشه لاینسترول میخورم لکه بینی پیدا میکنم اخه چیکار کنم؟؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو يه دكتر خوب ببين مشكل چيه،دستگاه آيودي گذاشتى؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بچه ها من پلی کیست هستم عرق رازیانه خوردم 40روز حتی عادت نشدم فکر نکنم رازیانه برا همه جواب بده 😭😭😭😭

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

رازيانه يا دم كرده

يا اسياب كن پوردش بخور

فقط در زمان پر يودي نخور

حدود دو سه ماه بخور وسطش وقفه بذار

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
بچه ها من پلی کیست هستم عرق رازیانه خوردم 40روز حتی عادت نشدم فکر نکنم رازیانه برا همه جواب بده 😭😭 ...

پودرش كن

يا دم كرده بخور

عرق خيلي ضعيف هست

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
جانم

سلام مرسی من پریودام ۱۰ روزه س ینی از ۷ تا ۱۰ لکه بینی .این رازیانه رو باید بعد ۱۰ بخورم ؟ شما مشکل بی نظمیتون چی بوده؟ بعد گفتین وسطش وقفه بزار ینی چی ؟ هرروز باید بخوریم؟

سلام مرسی من پریودام ۱۰ روزه س ینی از ۷ تا ۱۰ لکه بینی .این رازیانه رو باید بعد ۱۰ بخورم ؟ شما مشکل ...

رازيانه خيلي گرم هست بخاطر اينكه ب تخمدان فشار نياد ميگن طولاني مدت پشت سر هم مصرف نكنيد مثلا دو ماه مصرف كن يا سه ماه بعدش فاصله بده يكماه نخور 

خاصيت تنظيم كنندگي هورمونهاي زنانه داره

اره ديگه ١٠ روز ك تموم شد بخور توي اون ده روز ك پر يودي نخور

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز