2777
2789
عنوان

رمان نوشتم 😍

232 بازدید | 7 پست

سلام دوستان گلم من یه رمان نوشتم میخواستم ولی اسم واسش انتخاب نکردم میخواستم رمانمو واستون بنویسم تا در موردش نظر بدید ... اما امشب نمیتونم بذارمش چون هنوز تایپ نکردم هر روز چند پارت ازش میذارم و بعد از اینکه گذاشتم نیم ساعت بعدش تاپیکمو قفل میکنم تا نترکه ... حالا هرکسی مایل به خونده رمان من هست لایک کنه تا ببینم چقدر هستین و اینکه من اصلا دنبال پر بازدید شدن نیستم اینکه میگم لایک کنید ببینم چقد هستین بخاطر این هستش که من کلی زحمت نکشم این همه متن تایپ کنم بعد یه عده بیان بجای اینکه نظراتشون بگن یا اسم پیشنهاد بدن بیان توهین کنن بهم میخوام زیاد زیادش حداقل ٢٠ تا باشن تا بهم پیشنهاد بدن انتقاد پذیر هم هستم ولی لطفااااااا توهین نکنید .....

نميدونم چي نوشتي ولي آدامه بده به نوشتن من كلاس دوم ابتدائي كه بودم كلي داستان نوشتم الان هم دارم شون ولي هيچكس تشويقم نكرد وگرنه نويسنده خوبي ميشدم خيلي أفسوس ميخورم بابتش

از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا نمیری ارشاد براش مجوز بگیری و چاپش کنی اگرم نمیخوای چاپ کنی یه جایی هم داره که میتونی اثرتو ثبت کنی

اینجا بذاری که ممکنه کپی بشه و دیگه نتونی به اسم خودت چاپ کنی

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.
خب چرا نمیری ارشاد براش مجوز بگیری و چاپش کنی اگرم نمیخوای چاپ کنی یه جایی هم داره که میتونی اثرتو ث ...

درموردش فکر کردم دیگه بیخیال شدم نمیذارم شاید رفتم ثبتش کنم