2777
2789
مامانم درست کردش جاتون خالی چند دقیقه پیش میل کردم😀😀😀

منم از بس فیلم های کره ای میبینیم دلم میخواد غذاشون رو بخورم اما بلد نیستم. میشه طرز تهیشو بگی؟

مثلا یه غذا دارن جاجانگمیون. خیلی دوست دارم امتحان کنم😃😃

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
منم از بس فیلم های کره ای میبینیم دلم میخواد غذاشون رو بخورم اما بلد نیستم. میشه طرز تهیشو بگی؟ مثل ...

طرز تهیه ش درازه ولی تو گوگل هست گلم

مامان منم اولین بار از گوگل دید و بعد درست کرد

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم از بس فیلم های کره ای میبینیم دلم میخواد غذاشون رو بخورم اما بلد نیستم. میشه طرز تهیشو بگی؟ مثل ...

ولی چندتا سبزی هستند برای کیمچی که در بازار کره ای ها هست باید اونجا تهیه کنی البته اگه میخوای خوشمزه تر بشه

ولی چندتا سبزی هستند برای کیمچی که در بازار کره ای ها هست باید اونجا تهیه کنی البته اگه میخوای خوشمز ...

بازارشون کجاست؟ 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
طرز تهیه ش درازه ولی تو گوگل هست گلم مامان منم اولین بار از گوگل دید و بعد درست کرد

چه مامان با حال و پایه ای. خدا حفظشون کنه. 

حالا کیمچی خوشمزست واقعا؟

بوقلمون خوش مزست؟؟؟

آره ولی قلق داره طرز تهیش وگرنه بوش اذیت میکنه 

بازارشون کجاست؟ 

تهران انتهای همت غرب شهرک گلستان میدان اتریش خیابان بنفشه دهم

البتع این یکی از فروشگاه هاشه کلی دیگه هم هست

چه مامان با حال و پایه ای. خدا حفظشون کنه.  حالا کیمچی خوشمزست واقعا؟

ممنون البته مادر خودم نیست

بلع خیلی خوشمزس

یه غذای کره ایه

خب چیه میشه رسپی بدی

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
من خوشم نمیادش

ما هم اولش سختمون بود بخوریم اما جون طبعش گرمه و مثل مرغ هورمون نداره و دکتر به همسرم‌ گفته بود بخوره انقدر روش های مختلف امتحان کردم تا قابل خوردن باشه و خوشمزه بشه

ما هم اولش سختمون بود بخوریم اما جون طبعش گرمه و مثل مرغ هورمون نداره و دکتر به همسرم‌ گفته بود بخور ...

خیلی خوبه اگ بتونید بخورید پر از ویتامین هست