2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بیشخصیت بود  حالم بهم خورد ازش😷

تجربه نشون داده اینایی که واه واه راه میندازن سر وقتش اون روشونم نشان میدن صدتا ادم و میذارن تو جیب راستشون 

چه حقی داری اینجوری قضاوت کنی 

آخری😂😂

آها . اونو میگی؟اونو ندیدم . 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
شما چون فرهنگ داری و خیلی باکلاسی هرچیزی که احساس کنی مطابق میلت نیست به لدگی میگیری و فحش میدی ؟!

عزیززززم شما اول توهین کردی 

ببخشید که به ما گفتی خنگ 

من شرمندم

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
تجربه نشون داده اینایی که واه واه راه میندازن سر وقتش اون روشونم نشان میدن صدتا ادم و میذارن تو جیب ...

وقتی توی یه سایت عمومی میگی دخترا خنگن توقع نداشته باش به روت بخندیم عزیزم😁

جواب توهین توهینه😒

تو با حال ویرانه من چه کردی💟ببین عشق دیوانه من چه کردی❤❤❤❤❤❤  ❤❤❤❤❤❤
روش ننشستی؟

نه والا. من لب حوض خزینه نشستم. چکار به تاس تو دارم

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
تجربه نشون داده اینایی که واه واه راه میندازن سر وقتش اون روشونم نشان میدن صدتا ادم و میذارن تو جیب ...

من الان رفتم و اون تاپیک تون رو خوندم 

خداییش شما اول همه رو خنگ خطاب کردید

سوالم از شما اینه شما خودت مردی؟ آگه زنی چطور خودت و هم جنس خودتو خنگ خطاب میکنی؟ 

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
فعلا که من رو سرشون میزارن  من حرف دهنمو میفهمم عزیزم  تو به همه میگی خنگ بعد من اول شرو ...

اره خب از جمله ایتکه" چقدر نفهمی " تو تاپیک من،  معلومه چقدر حرف دهنتو 

حقت بود تا باشی جای دیگه تریپ خوشمزگی برنداری

دیگه هم جایی منو منشن نکن 

تاس حموم میخوای چیکار خواهر     جییییغ صابونه منو کی برداش    

همون صابون گلناره . وقیح ورداشته. کار لازم داشت باهاش.