2777
2789

تاپیک زدم تو اون مدتی که طول میکشه عکس گذاشته بشه تو صفحه هر چی دهنتون اومده گفتی یه خاله خانباجیم اون وسط نوشته نفهم 

وقتی آنالیز مغزتون کار نیکنه و شروع هم میکنید به خوشمزگی که به توهین بیشتر شبیه  میگه نفهمممم حقشه جوابشو داد ، بی ادب میشم من ؟!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم این سوال مسخره بهم میان کی تموم میشه .مگه همه چی قیافس .اگه اینجوریه من به خیلیا میام میخوام باهمشون رل بزنم😎

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
نمونه ی خواهرشوهرایی هست که خون عروسو میکنن تو شیشه خوب به من چه یا به خواهرشوهر چه که عروس به شوه ...

شما که نظرت اینه چرا اومدی تو تاپیک وقتی به سلیقت نمیخوره موضوعی از تاپیک برو بیرون 

قرار نیست همه اخلاقشون مثل شما باشه که

تاپیک زدم تو اون مدتی که طول میکشه عکس گذاشته بشه تو صفحه هر چی دهنتون اومده گفتی یه خاله خانباجیم ا ...

وقتی فرهنگ تاپیک گذاشتن نداری نه توضیح دادی عکس در پست بعدی 

یا اینکه تو پست اول عکس بزاری چه توقعی داری؟

تازه چی گفت مگه؟برگشتی میگی خنگ اشکال نداره؟

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
تاپیک زدم تو اون مدتی که طول میکشه عکس گذاشته بشه تو صفحه هر چی دهنتون اومده گفتی یه خاله خانباجیم ا ...

کاش تو عنوان تاپیک میزدی +عکس 

حتما فکر کردن سرکاری هست 

بیخیال دیگه تمومش کنید 

معمولا تو اینجور تاپیکا یه +عکسم مینویسن که ادم بفهمه 

🌸❤راه ظهورت را بستم...قبول اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حُر تو باشم❤🌸
تاس من کو؟

کدوم تاس. 

تاس مار پله

تاس . یه فرد تاس

تاس. تاس کباب

تاس. کاسه مخصوص حمام در قدیم

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
بیچاره شوهر و مادر شوهر و خواهر شوهر و عروس تو که کارتو میکنی و خودتو میزنی اون راه  تو اول فح ...

فعلا که من رو سرشون میزارن 

من حرف دهنمو میفهمم عزیزم 

تو به همه میگی خنگ بعد من اول شروع مردم؟

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
وقتی فرهنگ تاپیک گذاشتن نداری نه توضیح دادی عکس در پست بعدی  یا اینکه تو پست اول عکس بزاری چه ...

شما چون فرهنگ داری و خیلی باکلاسی هرچیزی که احساس کنی مطابق میلت نیست به لدگی میگیری و فحش میدی ؟!

بیچاره شوهر و مادر شوهر و خواهر شوهر و عروس تو که کارتو میکنی و خودتو میزنی اون راه  تو اول فح ...

شما که اول گفتی خنگ    

🌸❤راه ظهورت را بستم...قبول اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حُر تو باشم❤🌸