2777
2789
عنوان

شوهر بی ذوق

1445 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها چرا شوهر من اینجوریه ...خیلی بی ذوقه...منم سر چیزی ذوق کنم ضایع ام می‌کنه....دفعه اول که باردار. شدم کلی جلو همه ضایع ام میکرد با اینکه همیشه می‌گفت چرا حامله نمیشی ...حامله هم شدم اصلا ذوق نکرد که هیچ هی جلو بقیه تیکه می‌روند مخصوصا جلو جاریها همش می‌گفت من دختر نمیخوام و بدنیا بیاد کمک نمیکنم و درحالی که جاریمم حامله بود ولی شوهرش واسش میکرد...ولی تو سیزده هفته سقط شد خود به خود......تازه بعد سقطم هی تیکه مینداخت مثل چی شده بودی داشتی میکردی.....باز تازه باردار شدم وقتی بهش گفتم خونه نبود وقتی اومد هیچی نگفت گفتم چرا ذوق نکردی گفت باید برقصم مگه...الانم حالم بده اومدم خونه مامانم اینم هی تیکه میندازه نمیام و سختمه و برگرد خونه و اصلا ذوق ندارم یه بار گفتم اگه سقط شه چی گفت شد که شد......خسته شدم...حالم بده ولی اصلا نمی‌فهمه..همش میگه ناز می‌کنی...... به خدا نه هدیه میخوام نه گل نه چیزی فقط مهربونم باشه

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم

آخه بردارش همچین واسه زناشون جون میدم که چی ولی من ....با این که من تنها کسی بودم که واسه هیچی سخت نگرفتم مهریه ام هم کمتر از همه است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سربارداری اولم یه دفعه به شوخی گفتم استرس داشته باشم بچه سقط میشه خیلی رک گفت به درک ....خودم که سالمم چیزی که زیاد بچه

باید سربارداری اولت جلو جاریات بهش میگفتی اسگول هرچی بکاری همون درمیاد  خودتو جلوی دوست و دشمن ...

اصلا نمی‌فهمه هزار دفعه گفتم

سربارداری اولم یه دفعه به شوخی گفتم استرس داشته باشم بچه سقط میشه خیلی رک گفت به درک ....خودم که سال ...

انصافا اینقد رک توهین کردنی یه خاااااااکی چیزی بگو بهش فک نکنه خودش خیلی مهمه😐

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

بعداز عروسیم جاریم حامله شده بود منم تازه دوماه بود رفته بودم خونه خودم خیلی رک می‌گفت چرا هنوز حامله نشدی یه دفعه هم گفتم من دختر دوس دارم با یه لحن بد گفت تو حالا حامله شو حیووونم شد شد