2821
2789
عنوان

اکبر جوجه

388 بازدید | 13 پست

لطفا یکی دستور  اکبر جوجه رو برام بزاره دستوری ک امتحان شده باشه

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

مرغتو با نمک و ابلیمو فلفل و پیاز مزه دار کن یکساعت بزار یخچال

بعدش با یه دستمال تمیزش کن و تو یه تابه بزرگ پر روغن کن و مرغو بزار توش جوری که روغن روش بیاد بعد با حرارت ملایم دوطرفشو سرخ کن و بعد حرارتشو کم کن و دزشو بزار تایک ساعت پخته میشه بعد برای سسشم رب انار بزار کنارش

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوش مزه میشه؟ مهمون دارم ب نظرتون  خوراک مرغ درس کنم یا اکبر جوجه کدوم خوش مزه تره

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

جوجه ميخواد نه مرغ 

شب قبل طعم دارش كن با پياز وليمو تازه بعد يه كم آب وروغن بريز بزار جوش بياد بعد جوجه رو بزار هم سرخ شه هم بپزه آخر كه پخت بزار يه كم ديگه برشته شه

بعد رب انارو باكره تفت بده بريز روش وسرو كن

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
خوش مزه میشه؟ مهمون دارم ب نظرتون  خوراک مرغ درس کنم یا اکبر جوجه کدوم خوش مزه تره

اكبر جوجه 

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

خوراک مرغ 

اکبر ج.وجخ 

یه جوجه ی خیلی کوچیکه که بی نهایت سرخ شده است با رب انار کنارش

به نظرم مرغ  عادی درست کن .. کمی سرخش کن ..

کنارش به عنوان سس .. رب امار هم بزار

عالی میشه چون گفتی اکبر جوجه من زعفرون نگفتم میتونی باهمین دستوری که گفتم درست کنی اخر پخت نصف استکان زعفرون دمکرده غلیظ بریزی روش بازرشک پلو سرو کنی

به هیچو وجه اب نزیز روش مرغ مجلسی یا کبر جوجه اب نداره تو پختش خودش اب میندازه

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
مرغ ریز باید باشه و تو روغن یا کره فراوون سرخ بشه.

اره دیگه یا جوجه باشه یا تیکه های کوچیک مرغ که تو روغن پخته شه