2777
2789
عنوان

ورم دست و پا

138 بازدید | 10 پست

خانما سلام. عیدتون مبارک. من هفته ۲۹ بارداریمه. چند شبه خیلی سخت میخوابم. امروز که از خواب بیدار شدم تمام انگشتای دست و پام ورم کرده حتی صورتمم کمی ورم داره. بعد یک هفته ست که وزنم سریع میره بالا. با اینکه غذام همون مقدار قبله، فقط آب بخاطر عفونت ادرام زیادتر میخورم. ولی وزنم تو یک هفته سریع بالا رفته. کسی میدونه مشکل میتونه از چی باشه؟ یعنی مسمومیت حاملگیه؟

انشالله که نیست ولی ورم ناگهانی خوب نیست حتما برو بیمارستان ریسک نکن خواهرانه بهت میگم 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

بری ازمایش۲۴ ساعته ادرار بدی بهتره

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه آزمایش بده ولی فک نکنم مسمومیت باشه چون منم ۲۷هفته،هستم دست و پام ورم داره وزنم تو یک ماه پنج کیلو بالا رفته

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
یه آزمایش بده ولی فک نکنم مسمومیت باشه چون منم ۲۷هفته،هستم دست و پام ورم داره وزنم تو یک ماه پنج کیل ...

منم این ماه فعلا۳ کیلو اضافه کردم. خیلی نگرانم. باورتون نمیشه اصلا غذامو زیاد نکردم 

انشالله که نیست ولی ورم ناگهانی خوب نیست حتما برو بیمارستان ریسک نکن خواهرانه بهت میگم 

باشه میرم. ولی از شانس بد من همیشه تو تعطیلات اتفاق برام پیش میاد. 

باشه میرم. ولی از شانس بد من همیشه تو تعطیلات اتفاق برام پیش میاد. 

وای منم اینطورم سرم سرمیشه وپاهامم داغ کرده دوروزه فشارم ۱۳رو۷بودخیلی میترسم دردسمت راست زیرقفسه سینه هم دارم ..