2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا

خونع داده ؟اگر خونه داده  خب زنداداشت توقع اضافی داره  ولی اگر خونه نداده حق داره 

چون به پسر خونه میدن دختر جهاز

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن

والا به خدا پسر بیشتر میبره 

دختر یه جهیزیه میبره 

پسر طلا و خونه و در مواردی ماشین و مثل داداش من باشه ۱۰ میلیون ۱۰ میلیون از مامانم قرض میکنه و نمیده 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
جالب اینجاست که همه ی اینارو عروس ما وظیفه میدونه

خب پدر وظیفشه عروسی بگیره و خونه بده و جهاز بده  کمک به بچشه 

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن

این به پدرو مادرتون مربوطه میتونت عروس و پسرشونو قانع کنن که عزیزم  ما برای شما خونه و  عروسی رو گرفتیم و برای دخترمونم جهاز  .

خب پدر وظیفشه عروسی بگیره و خونه بده و جهاز بده  کمک به بچشه

وظیفه که نه  لطفشونه اگه داشته باشن خرج بچشون کنن. 

جهازم وظیفه نیست لطفه لطف

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
خب من با این توقع اضافه باید چیکار کنم؟زندگی برامون نذاشته

شما هیچ کار .  به مادرو پدرت بگو قانعش کنن و اینکه بگن  پدرتو  به دخترش جهاز داد به زنداداشتم پول نقد داد . دستمون تنگه نمیتونیم . بعدم ادم حسابش نکنید پرو 

جالب اینجاست که همه ی اینارو عروس ما وظیفه میدونه

خیلی ببخشیدا عروستون خیلی بیشعوره 

خدا خودش شاهد پدرشوهرم واسه ما واسه عروسی خونه هیچ کمکی نکرد 

فقط پول شیرینی عروسی رو داد

حتی گوسفندی که جلو پام کشتن رو هم شوهرم خرید چه برسه به خرجای بزرگ 

البته اوایل ناراحت شدم اما به روشون نیاوردم الان خوشحالم که زیر منت کسی نبودیم  

حالا یه پدری نداشته باشه چیکار کنه بنده خدا 

تازه از نظر من چه بهتر شوهر خود ادم داشته باشه و خرج کنه نه هیچ کس دیگه

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
خب من با این توقع اضافه باید چیکار کنم؟زندگی برامون نذاشته

به خواستهای نا معقولش توجه نکنید  بزارید هر چی میخواد وبخواد و بگه  زیاد جدیش نگیرید . که دور برداره فک کنه چه خبره

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔