2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه علایم خاصی نه فقط بینی هاش میگرفت که قطره میزدم و پوآر میکردم که اونم ربطی به قلبش نداشت.. حتما ب ...

دختر من وقتی شیر میخوره گاهی آبشاری بالا میاره . واسه همین شیرمو میدوشم بهش میدم که اینطوری نشه . مامانم میگه نکن این کارو تنبل میشه . ولی دلم نمیاد وقتی میبینم از دهن و دماغش میاد بیرون . بعدم بینیش کیپ میشه. از یه طرفم به خاطر همین که گفتن صدای اضافه داره میترسم که یه وقت نفس کم بیاره چیزیش سه استرس دارم. ولی به مامانم نمیگم از ترس این این کارو میکنم 

من میگم از ضعیف و وزن کم هم میشه یکم که به رشد افتاد و گوشت آورد و بدنش از هم شکفت خوب میشه عزیزم نگ ...

دخترت الان چند کیلو شده .زود به دنیا اومده بوده که وزنش کم بود؟

دختر من وقتی شیر میخوره گاهی آبشاری بالا میاره . واسه همین شیرمو میدوشم بهش میدم که اینطوری نشه . ما ...

ببین یه کاری میگم حتما بکن به حرف کسی هم گوش نکن.. من همه ی این راه هارو رفتم

قطره دایمیتیکون بگیر هر ۸ساعت ۵ یا ۶ قطره بهش بده این حالت استفراغ ابشاری که میگی رفلاکس داره.. یا گریپ میکسچر هر ۴ ساعت ۵ یا ۶ قطره..

واسه بینیش هم یه قطره سدیم کلراید بگیر اصلا ضرر نداره آب و نمکه فقط، هر دوساعت بریز داخل بینی و با پوآر (فین گیر) بینی هاش رو تمیز و تخلیه کن تا بتونه خوب نفس بکشه..

شیرت هم اصلا ندوش‌. بچت رو بزار روپات یه بالش الیاف کوچیک بزار زیر سرش و شیرش بده..

اگه هنوز ضعیفه شیر خشک تروویتال ۱ بخر ۲۱تومنه به ازای هر پیمونه شیر خشک ۳۰ سی سی آب، هرشب ۶۰ سی سی بریز تو پستونک و بهش بده..جون میگیره و فوری خوب میشه 

ببین درکت میکنم همه ی این راه ها رو امتحان کردم که الان دخترم شده ۷ ماهه و خوبه خداراشکر.. امتحان کن حتما بچه گناه داره بهش برس

تیکر تولد یکسالگی دخترم  
اصلا نگران نباش منم همین نگرانی ها رو داشتم که الان اعصاب درست و حسابی ندارم.. تا یه ۵ ماه همینطوری ...

نوبت اکو گرفتم خودم 

امروز بردمش دکتر گفت صدایی نمیشنوه ولی گفت چون ضربان قلبش تنده حالا که نوبت گرفتی برو اکو

گفت خداروشکر مشکلی نیس.و احتیاج به پیگیری مجدد هم نبست

نوبت اکو گرفتم خودم  امروز بردمش دکتر گفت صدایی نمیشنوه ولی گفت چون ضربان قلبش تنده حالا که نو ...

خب خداراشکر عزیزم.. من که گفتم نگران نباش.

جواب اکو رو خبر بده

تیکر تولد یکسالگی دخترم  
خب خداراشکر عزیزم.. من که گفتم نگران نباش. جواب اکو رو خبر بده

گفت مشکلی نداره و در حد سوراخ نیس که بگیم چند میلی متره و...احتیاج به پیگیری هم نداره و هیچ مشکلی پیش نمیاد .همه چیز اوکی هست