2821
2789
عنوان

زود بود نه؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 69 پست
میگن اگه کسیدیگران رو سرزنش کنه نمیمیره تا خودش همون شرایط واسش پیش بیاد حالا مال شما که برکته و نع ...

خيلي خر بودم كه سرزنششون كردم اونم پيش خودماااا نه ديگران😐 خدا واقعا گيراييش زياد بود نذاشت اب دهنمو قورت بدم😒

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان لطفا مراقب شکم اولتون باشید تو روخدا اولین سقط احتمال بقیه سقطا رو بالا میبره😢

دكترم بهم گفت😢

خوشبحالت

خ مراقب خودت و نی نی باش

برای اینکه هم از اون حست خلاص بشی ی لحظه خودت رو بذار جای من ک ده ساله هر ماه با هر پریود شدن؛هزار بار می میرم و ....

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
عزيزم اگه نميخاستي بايد سفت و سخت جلوگيري ميكردي كه حالا نخاي يه طفل معصوم رو بندازي منم البته اگه ...

اره واقعا سهل انگاري از خودم بود

بالاخره الان نه

سال دیگه میخواستی بچه دار بشی

بالاخره ک تو همین یکی دوسال حامله میشدی

سخت نگیر

دیگه شدی

فکرای منفی نکن

بگو خداروشکر و واقعیت رو بپذیر

هیچ وقت با واقعیت نجنگ

خودت نابود میشی فقط

بعدشم روحیه مادر تاثیر مستقیم رو جسم و روح بچه داره

الان شوکه ای اینجوری نیگی

بری صدا قلبشو بشنوی

ی لگد بزنه همه این حرفارو فراموش میکنی

عیب نداره عزیزم دیگه چاره چیه؟؟؟

سقطم که خیلی گناه

اصلا دلت میاد؟

حتما صلاحت این بوده

خودتو بسپار به تقدیر

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!
خيلي خر بودم كه سرزنششون كردم اونم پيش خودماااا نه ديگران😐 خدا واقعا گيراييش زياد بود نذاشت اب دهنم ...

پارسال یکی از آشناها با سن بالا بچه آورده بود من پیش خودم سرزنشش کردم

بعد چند ماه خودم باردار شدم و طرف بهم گفت پرین نکنه بهم خندیدی که به سرت امد گفتم خنده نه سرزنشت کردم

گفت پس حقت بود😁😁😁

این نی نی سومه و ۳۹ سالمه😒😒😒😁😁

اره واقعا سهل انگاري از خودم بود

پس حالا ديگه به فكرش باش و مواظب خودت باش چون اون با دعوت شما اومده اين دنيا😍

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍

منم دقیقا چهار ماه بعد عروسیم باردار شدم اصللا فکرشونمیکردم مامانم وداداشام بابام میگفتن زود بود ولی پسرم الان دنیای منو خانوادم شده مامانم میگه اگه میدونستم انقدر شیرینه میگفتم تو عقد بچه بیاری خودمم بدون پسرم نمیتونم باشم نه ماهشه اصلا ناراحت نباش بالخره که یه نی نی میخواست بیاد دیروزودش فرقی نداره خداحفظش کنه

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم