2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی جای من نیست بدونه چقدر حسرت بچه به دلم مونده

عزیزم منم برای بچه سختی زیاد کشیدم نه از لحاظ انتظار 

اینکه دخترمو از دست دادم و بدجور داغون شدم

اما بعد اون ذکر و دعام همینی بود که بهت گفتم که خدا واقعا حاجتمو داد 

انشالله خدا حاجتتو بده 

اما دیگه همچین حرفی نزن

برای خدا که کاری نداره پس قشنگ دعا کن

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
 خدا بهم بده بعد از چن سال ازم بگیرنش راضی ام فقط

واااااي بخاطر اين حرفت بايد توبه كني 

بذار ايشالله بدنيا كه اومد حاضر ميشي جونتو بگيرن ولي يه خار به پاش نره 

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑
عزیزم منم برای بچه سختی زیاد کشیدم نه از لحاظ انتظار  اینکه دخترمو از دست دادم و بدجور داغون ش ...

آخي عزيزم 😔😔

دخترت چن وقتش بود؟ البته ببخشيد ميپرسم

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑
حالم خیلی خرابه از سردرد دارم دیونه میشم 

عزيزم توكلت به خدا باشه

خدا تا خودش نخواد نميشه مگر دعاهاي مادر را ببينه نه ناشكريش را 

فدات شم وقتي اينجوري ميشي برو وضو بگير و با دل شكسته با خود خدا حرف بزن خدا خودش يه ني ني ناز و سالم بهت ميده

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
آخي عزيزم 😔😔 دخترت چن وقتش بود؟ البته ببخشيد ميپرسم

۱۳ روزش بود

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
۱۳ روزش بود

واااي عزيز دلم تازه تاپيكاتو نگاه كردم اون موقع كه شما راجع به اون مسئله تاپيك زده بودي من خواننده خاموش بودم من تو امريكا هستم اون موقع ساعت اينجا ٢ شب اينا بود شوهرم و دخترم خوابيده بودن منم داشتم ميخوندم نوشته هاتو يعني نميدوني با همه وجودم با صداي بلند داشتم برات گريه ميكردم 

شوهرم از خواب بيدار شد خيلي ترسيد فكر كرد واسه خانوادم مشكلي پيش اومده كه اينجوري گريه ميكنم اومد پيشم گفت چه اتفاقي افتاده گفتم هيچي دارم يه چيزي ميخونم گفت خيلي ترسونديم خلاصه تا يه هفته اصلا نميتونستم فراموشش كنم وقتي عضو شدم خيلي خواستم پيدات كنم ولي اسم كاربريتو نگاه نكرده بودم وقتي داشتم ميخوندم 

راستي با خوندن نوشته هات با دخترم خيلي مهربونتر شدم اون موقع ها خيلي اذيتم ميكرد اصلا نميخوابيد خيلي كلافه بودم همون شبم به زور خوابونده بودمش 

خيلي برات دعا كردم دعا كردم خدا پاداش دل رنجيدتو به بهترين شكل بهت بده خدا بهترين بچه ها رو نصيبت كنه ايشالله عزيزم 

خيلي دوست دارم 🌹🌹🌹 

واااي عزيز دلم تازه تاپيكاتو نگاه كردم اون موقع كه شما راجع به اون مسئله تاپيك زده بودي من خواننده خ ...

عزززیزم دوست خوبم خیلی خوشحالم که یه گل دختر سالم و ناز داری خدابرات حفظش کنه انشالله 

از همدریت خیلی ممنونم مرسی از دعای قشنگت در حقم 😘😘😘

عزززیزم دوست خوبم خیلی خوشحالم که یه گل دختر سالم و ناز داری خدابرات حفظش کنه انشالله  از همدر ...

ممنونم عزيزم 😘😘😘

راستي جنسيت ني نيت معلوم شده؟

استارتر عزيز معذرت ميخوام وسط تاپيكتون 

ممنونم عزيزم 😘😘😘 راستي جنسيت ني نيت معلوم شده؟ استارتر عزيز معذرت ميخوام وسط تاپيكتون  

نه هنوز دکترم میگفت مثل مامانش باحیاست پاهاشو وا نمیکنه ببینم😃😃😃

نه هنز دکترم میگفت مثل مامانش باحیاست پاهاسو وا نمیکنه ببینم😃😃😃

آخيي عزيز دلم ايشالله هر چي كه باشه خدا عمر طولاني بهش بده زير سايه پدر و مادر 😘😘

ولي يه حسي بهم ميگه دختره 😍😍

وقتي جنسيتش معلوم شد خبرشو بهم بده خيلي مشتاقم بدونم 😊😊

آخيي عزيز دلم ايشالله هر چي كه باشه خدا عمر طولاني بهش بده زير سايه پدر و مادر 😘😘 ولي يه حسي بهم ...

انشالله 

خیلی ممنون از دعای قشنگت 😘😘😘

چشم حتما