2777
2789
عزیزم این حرف نزن این ناشکریه میفهمم چی میگی اما به رحمت خدا ایمان داشته باش چله حدیث کسا بگیر وهدی ...

برام دعا کنید باشه عزیزم حتما میگیرم تا چهل روز باید نیت کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توکلت ب خدا باشه ....خدا بخواد نگه داره هر کاریم کنی میمونه  ........منم خیلی بارداریم پر خطر یعنی الان اگ خدایی نکرده نی نیم ب دنیا بیاد هیچ امدی نیست ولی کاری نمیتونم بکنم جز توکل و امید ب خدا .......

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
آخه دیشب خیلی خون سرد بهم گفت دنیا رو سرم خراب شد

دکترها همچینن،تو ناراحت نباش.راستی باور کن یه حس خوبی بهم میگه بارداری سالمی رو پیش رو داری عزیزم.

مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...
اره این سومی هست که بازدارم ولی بتا دیر بالا میره

عزيزم باورت نميشه اگه بهت بگم يه دوستي دارم پنج بار سقط شد بچش بار ششم سقط نشد خيلي خوشحال بود همه سيسمونيشو آماده كرده بود من خودم چند بار باهاش رفتم واسه خريداش روز زايمانش همه چي خوب بود موقع زايمان بچه اكسيژن بهش نرسيد و مرد 😔😔 هممون خيلي ناراحت بوديم خودش انقد گريه ميكرد كه گفتيم از شدت گريه ميميره ولي هرگز از خودكشي و اين چيزا نگفت سه ماه بعدش دوباره حامله شد خيلي نااميد بود ميگفت نميخوام دل ببندم بعدش فهميديم دوقلوه الان خدا رو شكر دو تا گل پسر  داره ماه ماه

اين پاداش ناشكري نكردنش بود همه اينو ميگن 🙂

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑

روز عیدی چرا انقدر انرژیت منفیه..میام میزنمتا...توکلت به خدا باشه و یگبگو هرچی صلاحه..خوشت میاد یه نی نی مشکل دار داشته باشی خدایی نکرده؟به خودش توکل  کن

تیکر رسیدن به وزن دلخواه😍😍😍😍    من میتونمممممممممم مییییتونم چون با اراده و محکمم 💪💪به همه ثابت میکنم اینو
عزيزم باورت نميشه اگه بهت بگم يه دوستي دارم پنج بار سقط شد بچش بار ششم سقط نشد خيلي خوشحال بود همه س ...

😍😍😍😍😍😍😍😍😍🤗😍😍🤗😍😍

تیکر رسیدن به وزن دلخواه😍😍😍😍    من میتونمممممممممم مییییتونم چون با اراده و محکمم 💪💪به همه ثابت میکنم اینو
 خدا بهم بده بعد از چن سال ازم بگیرنش راضی ام فقط

وای وای این چ حرفیه نزن توروخدا ......من ک انقد وضعیتم خطری همش میگم خدایا اگ میخواستی بگیری اون موقع ک ی لخته خون بود میگرفتی ن الان ک این همه مراحلو با سختی گذروندم حالا درد زایمانم بکشم خدایی نکرده اخرشم با هیچی تموم میشه....‌.خیلی واقعا فکرت اشتباهه......

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
بازدارم خیر سرم ولی بتا یواش یواش میره بالا دیشب دکتر بهم گفت امیدی نیست با این بتا 

استرس نداشته باش

به حرف هاي دكترها هم اعتباري نيست

توكلت به خدا باشه

سعي كن اين چند روز استراحت كني

يك دختر دارم شاه نداره  

ووووواااااآاای توروخدا اینجوری نگو...نابود میشه آدم...من یه واکسن به دخترم میزنن میمیرم‌...از الان ماتم گرفتم...چجوری دلت میاد..نباشه منم نیستم...اینو نگو هیچوقت

ترخدا دعا میکنی قشنگ دعا کن این چه طرز دعا کردن

آدم بچه دار نشه خییییلی بهتر از اینه که چند سالش کنی و از دسش بدی

دعا کن خدایا به من بچه های سالم و صالح و خوش سیرت و صورت عطا کن با عمری با عزت و طولانی زیر سایه پدر و مادرش

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓