2777
2789
عنوان

کمک! (فوری)

| مشاهده متن کامل بحث + 2430 بازدید | 27 پست
اهااااا.... ممنون. من زیاد دانش کامپیوتر و گوشی و اینا ندارم.  درست میشه؟بدون اینکه اطلاعات م ...

هارد باید عوض بشه 

به خود خدمات موبایل بگید براتون انجام میده خیالت راحت غصه نخور

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
امیدوارم البته حافظه ش پر و سنگیینهههههه ولی اصلا مجال نمیده من برم حافظه شو تخلیه کنم 😭 فورا خاموش ...

نگران نباش انشالله چیزی نمیشه

دنیا به شایستگی هایت پاسخ میدهد نه به آرزوهایت ،پس شایسته آرزوهایت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یکم تو نت چرخیدم بنظرم همون باتری ش اومد.  هر چی بخواد بشه بشه فقطططط اطلاعات م به فنا نره ...

عزیزم یا ویروس داری ک باید انتی ویروس میداشتی ازقبل، یا باتریت مشکل داره گوشیم باتریش خرابه درست ۶۰درصد مونده خموش میشه چون سیمکارتمو گوشیم پین دارن هردفه پین میخاد. اگه باتری گوشیت درمیاد بذار رو سطحِ صاف بچرخونش اگه چرخید یعنی باید عوضش کنی( اینو یه فروشنده یادم داد)اگه که نه، مشکل دیگه داره

گوشی داغ کرده یا باطری باد کرده یا خراب شده فکر نمیکنم هم صفحه گوشی بسوزه چون یهو خاموش میشه دیگ روش ...

ممنون... بنظرتون میتونم اطلاعات و فایل هام رو حفظ کنم؟ بدم خودشون بریزن تو فلش یا یه بک اپ بگیرن یا‌... ؟

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

هارد باید عوض بشه  به خود خدمات موبایل بگید براتون انجام میده خیالت راحت غصه نخور

ممنونم عزیزم 

مرسی واقعا... موفق باشی ❤😍😘

ممنون... بنظرتون میتونم اطلاعات و فایل هام رو حفظ کنم؟ بدم خودشون بریزن تو فلش یا یه بک اپ بگیرن یا‌ ...

اگر فایلا روی رم و سیمکارت باشن بله میشه ولی روی گوشی رو نمیدونم اگه گوشی بسوزه پاک میشه حتی اگ نیاز به تعمیر باشه ممکنه پاک شن اگه روی حافظه گوشی باشن .. همچتین تا الان که کار میکنه سعی کنین با کابل به لب تاپی چیزی وصلش کنین زود فایلا رو وردارین اگه شد تا نسوخته موبایل

💃💃💃💃
عزیزم ویروس مال جاوا و گوشی های ویندوز خوره اندرویدها که ویروس نمی گیرن هاردت سوخته مثل گوشی مادر هم ...

عزیزم بنظرم اطلاعاتت پایینه.‌چون اینهمه آنتی ویروس برای اندروید پس برا چی هست؟ هم گوشی هم برنامه هاش باید اسکن بشن

اگه خودِ گوشی ویروس گرفته باشه که باید گوشی فروشی یه قطعه ای رو تعویض کنه یا فلش کنه

عزیزم یا ویروس داری ک باید انتی ویروس میداشتی ازقبل، یا باتریت مشکل داره گوشیم باتریش خرابه درست ۶۰د ...

متاسفانه مدل گوشیم یه جوریه ک خودم نمیتونم باتری رو در بیارم. فقط دغدغه و اضطراب من بابت فایل هامه. گوشی هر چی شده باشه درست ش میکنن ولی اونا نمیخوام از بین برن 😭😭😭

عزیزم بنظرم اطلاعاتت پایینه.‌چون اینهمه آنتی ویروس برای اندروید پس برا چی هست؟ هم گوشی هم برنامه هاش ...

ویروسی که در حد خاموش کردن باشه نیست اون ها به اطلاعات حمله می کنن یا گوشی و سنگین می کنن من از یه کسی که کارش همینه چندساله اینو شنیدم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اگر فایلا روی رم و سیمکارت باشن بله میشه ولی روی گوشی رو نمیدونم اگه گوشی بسوزه پاک میشه حتی اگ نیاز ...

نه گوشی نسوخته و کار میکنه... چک کردم اطلاعات م هست سرجاش فقط هنگ میکنه و خاموش میشه مدام. حتی الان زدم به شار. ژ... شار ژ هم میشه. 

ممنون بازم کلیییییییی

ویروسی که در حد خاموش کردن باشه نیست اون ها به اطلاعات حمله می کنن یا گوشی و سنگین می کنن من از یه ک ...

هست گلم. گوشیم مشکل داشت تعمیراتیا گفتن اگه گوشی ویروس گرفته باشه اونا باید مشکلشو حل کنن.

درسته گوشی پر باشه رم پر باشه مدام هنگ میکنه و خاموش میکنه، شایدم از باطریشه، شایدم‌ویروس داره، شاید مشکل سخت افزاری داره باید بررسی کنه