2777
2789
عنوان

کمک! (فوری)

2430 بازدید | 27 پست

بچه هاااااا بیاین... 

من گوشی م چن وقتی بود که هنگ میکرد و یهو از برنامه خارج و خاموش میشد ولی بعدش درست میشد. عصری دوباره هنگ کرد،من اهمیت ندادم خیلی و بعدش رفتم بیمارستان(تزریق داشتم) شب که برگشتم زدم تو شار.ژ و یکی دو ساعت بعد که اومدم دیدم خاموش شده... روشن ش کردم اما به محض زدن پین کد و اینا بعد بیست ثانیه دوباره خاموش میشه. همینجور ی تکرار میشه هی. الان م با گوشی خواهرم اومدم. کسی تجربه اینجوری داشته؟ ویروس گرفته یا باتری ش مشکل داره؟ متاسفانه امروزم که اکثر جاها بسته ست و نمیتونم ببرم نشون بدم. 

الان همه استرس و غصه من واسه اطلاعات و فایل هامه. خییییییییییییلی مهم ن برام. نمیشه بک اپ گرفت ازشون؟میترسم بخواد ریست فکتوری کنه پاک شه یا.... 

گوشیم هوآوی میت سون هست. 

ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین بگ

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هواوی ها هارد میسوزونن شایدم باتریش مشکل داشته باشه دیگه کاریش نداشته باش تا فردا

چشم 😭 هرچی میخواد باشه فقط چیزی ازش پاک نشه وگرنه خودمو از دنیا پاک میکنم 😭😭 دعا کن 😘😢

ممکن حافظت زیادی پر باشه یا برنامه ای نصب کرده باشی که گوشیت نمیکشه چون گوشی همسر منم هواوی اینطوری میشد برنامه رو که پاک میکنه درست میشه

دنیا به شایستگی هایت پاسخ میدهد نه به آرزوهایت ،پس شایسته آرزوهایت باش
چشم 😭 هرچی میخواد باشه فقط چیزی ازش پاک نشه وگرنه خودمو از دنیا پاک میکنم 😭😭 دعا کن 😘😢

نه عزیزم انشاالله چیزی نمیشه،دعاهم میکنم خانمی😘😘

غمگین نباش... حال جهان خوب میشود :) 🌿
بنظرم باتری اش باشه

منم یکم تو نت چرخیدم بنظرم همون باتری ش اومد. 

هر چی بخواد بشه بشه فقطططط اطلاعات م به فنا نره 😭

دعا کن 😘❤

مرسی عزیزم از کمکت

عزیزم ویروس مال جاوا و گوشی های ویندوز خوره اندرویدها که ویروس نمی گیرن هاردت سوخته مثل گوشی مادر همسرم 

اون هم دقیقا همینه تا کمی باهاش کار می کنه خودبخود خاموش میشه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اره کل عکسام و صداهام پاک شد ان شالله مال شما پاک نشه البته ممکنه از باتری هم باشه ها 

انشالله... دعا کن 

خدا کنهههه از همون باتری باشه 😘😭

ممکن حافظت زیادی پر باشه یا برنامه ای نصب کرده باشی که گوشیت نمیکشه چون گوشی همسر منم هواوی اینطوری ...

امیدوارم البته حافظه ش پر و سنگیینهههههه ولی اصلا مجال نمیده من برم حافظه شو تخلیه کنم 😭 فورا خاموش میشه. 

ممنون عزیز دعا کن فایل هام پاک نشن ❤😘😭

عزیزم ویروس مال جاوا و گوشی های ویندوز خوره اندرویدها که ویروس نمی گیرن هاردت سوخته مثل گوشی مادر هم ...

اهااااا.... ممنون. من زیاد دانش کامپیوتر و گوشی و اینا ندارم. 

درست میشه؟بدون اینکه اطلاعات م پاک شه؟ یا میتونم حداقل قبل ش یه بک اپ بگیرم؟ مرسی عزیزم بابت کمکت دعا کن 😭😘

گوشی داغ کرده یا باطری باد کرده یا خراب شده فکر نمیکنم هم صفحه گوشی بسوزه چون یهو خاموش میشه دیگ روشن نمیشه و اینکه ممکنه گوشیتون خیلی قدیمی شده باشه و دیگه کند شده و کار نکنه یا حتی سرعتشم پایین میاد

💃💃💃💃