2777
2789
عنوان

اومدم بستری شدم واسه سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 102 پست
آهان كار خوبى كردى عزيزم،منم بهمن سال پيش سقط كردم،به اصرار خودم آزمايشاي ايمني انعقادى دادم كه خدا ...

نمیدونم منم از ایمنیو انعقادی برام نوشته دکتر یانه چون دکترخوبیه وهمه قبولش دارن دیگه نپرسیدم چه آزمایشایی بوده گفتم حتما خودش کاربلده دیگه

ولی ازسقطم۵ماه گذشت گف اقدام کن

نه عزیزم از اسپرم نداده ولی فکرنکنم مشکلی داشته باشه

چون با بار اول باردار شدیم وفکرکنم تحرکو تعدادش خوبن😁😁

اصلا آز اسپرم براچیه؟

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
نمیدونم منم از ایمنیو انعقادی برام نوشته دکتر یانه چون دکترخوبیه وهمه قبولش دارن دیگه نپرسیدم چه آزم ...

نه گلم ربطي به خوب و بد بودن دكترش نداره،هيچ دكترى واسه يدونه سقط اين آزمايشا رو نمينويسه چون تا سه تا سقط رو جدي نميگيرن و ميذارن به پاي بدشانسي،اما من خودم اصرار كردم و دكترم نوشت و انجام دادم و خيالم راحت شد،منم با يدونه اقدام روز تخمك گذاريم باردار شدم اما بعد از سقط كه رفتيم همسرم آز اسپرم داد و معاينه شد معلوم شد يه كم واريكوسل خفيف داره

آره آزمايش اسپرم واسه كيفيت و تعداد و تحركه اما واريكوسل فكر كنم فقط از طريق معاينه معلوم ميشه

راستى شما تهرانى؟دكترت كيه؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گلم ربطي به خوب و بد بودن دكترش نداره،هيچ دكترى واسه يدونه سقط اين آزمايشا رو نمينويسه چون تا سه ...

اگه شهریورم باردار نشدم همسرمم میبرم آز😢

ن عزیزم کرجم

دکتر محتسبی

شماتهرانی؟چرا جلوگیری میکنی؟؟دلو بزن ب دریا😁

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
اگه شهریورم باردار نشدم همسرمم میبرم آز😢 ن عزیزم کرجم دکتر محتسبی شماتهرانی؟چرا جلوگیری میکنی؟؟د ...

انشالله كه اين ماه بيبي چكت مثبت ميشه به اميد خدا

آره عزيز دلم تهرانم،راستش خيلي ميترسم سقط قبليم به خاطر كمبود ويتامين d بوده باشه و تو آزمايشم خيلي سطح ويتامين دي پايين بود و دكتر قرصشو نوشت،ميخوام همه چيم كاملا نرمال شه بعد اقدام كنم،از طرفى پريودامم نامنظمه اين ماه رفتم سونو فوليكول نداشتم دكترم قرص مدروكسي پروژسترون نوشته

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
انشالله كه اين ماه بيبي چكت مثبت ميشه به اميد خدا آره عزيز دلم تهرانم،راستش خيلي ميترسم سقط قبليم ب ...

وای ادم هرچی بیشتر میدونه بیشتر سرش میاد😨بقول قدیمیا😥

میترسم منم برم دکتر بگه فولیکول نداریواین حرفا😢

من ویتامین دیم خوبه خداروشکر

راستی منم پریودام نامنظمه هرماه جلومیندازم چندروز

وای ک این بچه چقد دردسر داره

ایشالا شمام بی دردسر خدا بهتون ی نی نی سالم صالح بده عزیزم

وای ادم هرچی بیشتر میدونه بیشتر سرش میاد😨بقول قدیمیا😥 میترسم منم برم دکتر بگه فولیکول نداریواین ح ...

آره دقيقا من قبلا تو جهل خودم بودم از هيچي خبر نداشتم از وقتى اومدم ني ني سايت درد و مرضايي داشتم و ازشون خبر نداشتم واسم معلوم شد😂

نه گلم من عقب ميندازم 

آره بخدا از اول تا آخرش دردسره

مرسي عزيز دلم از دعاي قشنگت همچنين♥️

آره دقيقا من قبلا تو جهل خودم بودم از هيچي خبر نداشتم از وقتى اومدم ني ني سايت درد و مرضايي داشتم و ...

😁والا بخدا

ادم هرچی کمتر بدونه ب نفعشه انگار😂

عزیزم ازته دلم برات ارزو میکنم بدون مشکل بارداربشیو بارداریه بی استرسیو بگذرونی

دعا کن این ماه بگیره وتامام😁💜🌷

😁والا بخدا ادم هرچی کمتر بدونه ب نفعشه انگار😂 عزیزم ازته دلم برات ارزو میکنم بدون مشکل بارداربشی ...

آره والا😂

قربونت برم عزيزم انشالله شما هم اين ماه بياي تاپيك بيبى چك مثبتتو بزنى و كلى خوشحالمون كنى😍♥️💞💝

آره والا😂 قربونت برم عزيزم انشالله شما هم اين ماه بياي تاپيك بيبى چك مثبتتو بزنى و كلى خوشحالمون ك ...

فداتشم ک😍💜

خوشحال شدم از هم صحبتی باشما🌷💜

فداتشم ک😍💜 خوشحال شدم از هم صحبتی باشما🌷💜

خدا نكنه😘

هم چنين عزيز دلم🧡🙏

شب خوش