2777
2789
عنوان

آب 💦

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 58 پست
خواهش میکنم عزیزم بعد یه مدت عادت میکنی  اصلا نمیتونی آب نخوری واسه میوه و شیر هم ساعت تنظیم ...

آفرین 👏🏻👏🏻👏🏻

از آدمای منظم بینهایت خوشم میاد 👌🏻😘❤️

والا میوه هم خیلی طالبش نیستم مگر اینکه هوس کنم 

شیر هم چون نمیتونم لاکتوزشو هضم کنم باید شیر بدون لاکتوز بخورم که سوپری محلمون فقط چهارشنبه ها میاره 😐

اما زمانیکه داشته باشم حتما روزی دو لیوان شیرو خرما میخورم 

به خاطر تاریخ شیر فقط سه روز شیر دارم که بخورم

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
خب الان یه لیوان اب بخور نه خب میگم تا رنگ ادرارت نارنجی نشه بد نیست. رنگ زرد کمرنگ یا سفید یعنی خو ...

آره همیشه تقریبا سفید یا زرد کمرنگه اما کلا شاید دوبار در روز برم دسشویی 

مثلا امروز ساعت ۱۱ صبح رفتم و تا الان هنوز نرفتم 😟

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره همیشه تقریبا سفید یا زرد کمرنگه اما کلا شاید دوبار در روز برم دسشویی  مثلا امروز ساعت ۱۱ ص ...

خب شما بدنت متفاوته. من یه ساعت اب نخورم نارنجی پرررررنگ :|

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
آفرین 👏🏻👏🏻👏🏻 از آدمای منظم بینهایت خوشم میاد 👌🏻😘❤️ والا میوه هم خیلی طالبش نیستم مگر اینک ...

قربونت عزیزم

سعی کن میوه رو جا بدی توبرنامه روزانه ت

علاوه بر ویتامینش

واسه پوست و مو عالیه

منم شیر اذیتم میکنه ولی پرروأم میخورم 😬😬😬😬

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
آره همیشه تقریبا سفید یا زرد کمرنگه اما کلا شاید دوبار در روز برم دسشویی  مثلا امروز ساعت ۱۱ ص ...

وای خانومی

میدونی چقدر برای کلیه و مثانه ت ضرر داره؟

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
قربونت عزیزم سعی کن میوه رو جا بدی توبرنامه روزانه ت علاوه بر ویتامینش واسه پوست و مو عالیه منم ...

کار خوبی میکنی عزیزم 

من به خاطر مشکل روده ام نمیتونم غیر از شیر بدون لاکتوز شیر دیگه ای بخورم 😉

وای خانومی میدونی چقدر برای کلیه و مثانه ت ضرر داره؟

واقعا؟؟؟ 

اما خوب دسشویی ندارم چکار کنم 

حتما مال بی آبیمه😢😢

حالا از فردا حتما بیش‌تر آب میخورم 

واقعا؟؟؟  اما خوب دسشویی ندارم چکار کنم  حتما مال بی آبیمه😢😢 حالا از فردا حتما بیش‌تر ...

آب زیادم خوب نیس واسه بدن ضرر داره

با همون بطری خوشگله ت شروع کن

انشا.. که درست میشه سیستم بدنت

آب زیادم خوب نیس واسه بدن ضرر داره با همون بطری خوشگله ت شروع کن انشا.. که درست میشه سیستم بدنت

ایشالله 🙏🏻🙏🏻

چشم حتما دوست جونم 😘😘😘😘

ایشالله 🙏🏻🙏🏻 چشم حتما دوست جونم 😘😘😘😘

فدات عزیزم 😍❤️😘